#nesekirajse, Ceresa

Evo nje. Nenadano i tajnovito.

“Baš tipično za rođene na broj 7“, reče naša redakcijska numerologinja Ivanna Nikšić.

Ovisno koliko je zaigrana tog dana, ona je nekad princeza, nekad kraljica, no uvijek je pre-kra-sna, a sada ju imate prilike upoznati i vi. Takvu originalnu, intuitivnu, pravednu i… Prekrasnu. Naravno.

Ceresa. Njeno je ime Ceresa. Njezin, kraljevski nego kakav, broj 19 donosi joj nove ideje, pozitivan stav, kreativnost i individualnost. Kao, ne bi mi to znali da nam Ivanna nije prišapnula. Da kojim slučajem ima i prezime, njezino bi srednje ime bilo #nesekirajse, samo kako bi joj to uvijek, ali baš uvijek bilo na pameti.

Princeza, nekad kraljica, osjeća se dobro u prirodi, voli šum valova, šuštanje lišća u šumi, žuborenje potočića. Tako prikuplja energiju. Ima razumijevanja za tuđe probleme, nekad, ali bez obaveze, ima i savjet, odluke su joj smjele i pravedne, vaša ju sreća veseli, a zajedno se radujete kad vas nadahne novom idejom.

Ponosna je na znanja koja je prikupila čitanjem knjiga, na putovanjima, ali i iskustvom. Piše, crta, ma sva je kreativna i stalno nešto stvara, i uvijek je originalna, svoja i neponovljiva.

Krasi je, hm, sasvim objektivno gledajući, magnetični šarm, osim toga je pametna, jednu priču vidi s više strana, radi na sebi iako joj ponekad tog selfhelpa bude navrh glave, nekad promišlja, nekad samo sjedi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.