HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. LISTOPADA Krajnje vrijeme za inicijativu

Mjesec nastavlja prolazak kroz znak Blizanaca što će usmjeriti fokus na mentalnoj stimulaciji. Ako se ne budemo bavili mentalnom aktivnošću, lako može doći do nemira i razdražljivosti.

Ostanimo u pokretu, potaknimo komunikaciju, istražujmo, naučimo nešto novo. Posjetimo braću ili sestre, otiđimo kod susjeda na kavu ili na kratko putovanje je ono što bi trebali raditi ovu nedjelju.

Bliskost Merkura i Jupitera u Škorpionu u kasnim večernjim satima donosi nam povoljno vrijeme za prikupljanje informacija  vezanih u nešto što vjerujete. Trenutno ćemo biti samouvjereni, puni vjere i nade za velike stvari.

Sad možemo uživati u izradi planova, popisa, udruživanja.

Budući danas Merkur ulazi u svoju sjenu (retrogradan će biti od 16. studenog do 6. prosinca) inicijative koje se pokrenu do 16. studenog mogu se naknadno pojaviti za vrijeme njegovog retrogradnog hoda.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 28. listopada u 05.37 do ponedjeljka, 29. listopada u 00.26

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com