Filmski hitovi u studenom na Novoj TV: Žestoka akcija za hladne dane

Johnny Depp, Katherine Heigl, Ben Affleck, Jennifer Aniston, Channing Tatum, Jamie Foxx, Mark Wahlberg, Drew Barrymore, Tom Cruise i Kevin Costner samo su neki od glumaca čija će ostvarenja u studenom moći pratiti gledatelji Nove TV.

Osim najboljeg domaćeg programa, Nova TV je i u narednom mjesecu za svoje gledatelje pripremila i vrhunske filmske poslastice. Svi su gledatelji pozvani na nevjerojatno televizijsko iskustvo uz odabrane filmske naslove i TV premijere koji će nas zagrijati u hladnim jesenskim danima koji su ispred nas.

U studenom će gledatelji imati priliku vidjeti TV premijeru spektakularnog akcijskog filma s Benom Affleckom, Henryjem Cavillom i Jeremyjem Ironsom, ‘Batman vs. Superman: Zora pravde’, u kojem se Batman i Superman sukobljavaju zbog različitih filozofija u vezi s vrstom junaštva potrebnim da se zaštiti svijet. Ipak, dvojac je ubrzo prisiljen suočiti se s još većom prijetnjom koju je stvorio opaki miljarder Lex Luthor. Sada kad su Batman i Superman u sukobu, ubrzo raste nova prijetnja, a čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno.

Gledatelji će uživati i u TV premijeri neobičnog i originalnog krimića ‘Skrivena mana’ rađenom prema istoimenom romanu Thomasa Pynchona, s Joaquinom Phoenixom u ulozi detektiva Larryja Sportella kojem se javlja bivša djevojka s pričom da supruga i dečko njezinog bogatog ljubavnika planiraju njegovu otmicu. Ovaj naizgled jednostavan kratki sinopsis krije vrlo kompleksnu i dinamičnu priču po kojima je Pynchon i postao poznat.

U ulozi gangstera irskih korijena gledatelji će vidjeti popularnog Johnnyja Deppa u TV premijeri krimi filma ‘Crna misa’. Gangster Bulger koji je preko 20 godina igrao dvostruku igru kao jedan od najvećih američkih kriminalaca, uživao je sigurnost i potporu prijatelja iz djetinjstva, najvažnije osobe bostonskog FBI-a. Njihov prljavi dogovor, kojim je Bulger postao FBI-jev doušnik, omogućio mu je da učvrsti svoju moć, no također i da s vremenom postane FBI-ev najveći neprijatelj i provede 16 godina na listi najtraženijih zločinaca.

Gledatelji Nove TV već su navikli na najbolje akcijske filmove, a u studenom će moći vidjeti film ‘Misija: Bijela kuća’ s Channingom Tatumom koji vodi kćer u obilazak Bijele kuće koju upravo za vrijeme njihova razgledavanja napadaju pripadnici paravojne skupine, a on će morati dati sve od sebe da spasi život američkog predsjednika, ali i odvede kćer na sigurnost.

Nova TV svojim gledateljima u studenom donosi i film ’13 sati: Tajni vojnici Benghazija’,  snimljen po istinitoj priči o terorističkom napadu na američki konzulat u Libiji, koji se dogodio 11. rujna 2012., pri kojemu je život izgubilo šestero sigurnosnih službenika, uključujući američkog ambasadora Cristophera Stevensa. Što se zapravo dogodilo u 13 sati tog šokantnog napada? Što se dogodilo sa šest muškaraca koji su djelovali potpuno nesebično i hrabro, riskirajući svoje živote kako bi spriječili još veću tragediju? Odgovore će otkriti ovaj nevjerojatni akcijski triler koji govori o hrabrosti i požrtvovnosti.

Akcijski film ‘Bijes Titana’ donosi priču o bogovima koji su opasno oslabljeni manjkom ljudske odanosti i gube kontrolu nad zatočenim Titanima i njihovim divljim vođom Kronosom. Had i Posejdon odavno su svrgnuli moćnog oca i ostavili ga da trune u ponoru Tartarusa, tamnice duboko u podzemlju. Kad Had i Zeusov božanski sin Ares sklope dogovor s Kronosom o zarobljavanju Zeusa, Perzej se ne može othrvati vlastitoj prirodi. Snaga Titana raste, a pakao se počinje širiti zemljom.

Kad ga okrive za terorističko bombardiranje Kremlja, vlada SAD-a odriče se Ethana Hunta kojeg u filmu ‘Nemoguća misija: Protokol duh’ igra Tom Cruise, a istovremeno predsjednik pokreće ‘Protokol duh’. Bez ikakvih resursa i potpore, Ethan mora očistiti ljagu s imena svoje agencije i spriječiti novi napad. Stvari se još više zakompliciraju kad je Ethan prisiljen krenuti u ovu misiju s timom IMF-ovih odmetnika čiji mu osobni motivi nisu do kraja poznati.

Film ‘Ubojiti virus’ s Jeanom-Claudeom Van Dammeom donosi napetu priču u kojoj je NATO-ov operativac Jacques Kristoff na svoj rođendan poslan u akciju u kojoj mora naći Galinu Konstantin, koja je pobjegla s iznimno vrijednim i opasnim teretom. Jacques brzo nađe Gallinu, ali mora je odvesti nadređenima kako bi uspješno završio akciju. Skupina terorista namjerava oteti vlak i ukrasti virus kako bi pomoću njega ostvarili svoje ciljeve. Međutim, na njihovu putu stoji Jacques. Nažalost, Jacquesova obitelj odluči iskoristiti taj trenutak i iznenaditi ga u vlaku kako bi mu čestitala rođendan.

Gledatelji Nove TV vidjet će i film nastao po popularnoj franšizi, ‘Gas do daske 3’, koji donosi priču u kojoj glavnu ulogu igraju dobro poznati Chris Tucker i Jackie Chan. Neobični dvojac odlazi u Grad Svjetlosti da zaustave globalnu zločinačku urotu i spase život stare prijateljice, sad odrasle kćerke veleposlanika Hana, Soo Yung.

U krimi filmu ‘Teret krivnje’ s Dominicom Cooperom i Samuelom L. Jacksonom u glavnim ulogama gledatelji će vidjeti priču o uspješnom odvjetniku Mitchu Brocktonu koji izazove nesreću, pobjegne s mjesta zločina i za sobom ostavi žrtvu. Clinton Davis nađen je uz stradalu osobu i okrivljen za zločin. Mitch brani Clintona na sudu i odluči podmetnuti dokaze kako bi oslobodio svog klijenta. Clinton je ubrzo pušten na slobodu. No, ubrzo nakon toga Broctonov savršen život počinje se raspadati kada sazna da je oslobodio čovjeka koji skriva tajnu koja će ga uništiti.

Ljubitelji drame doći će na svoje jer Nova TV donosi i film ‘Istina o Emanuel’ s Jessicom Biel i Kayom Scodelario u glavnim ulogama. Problematična Emanuel je opsjednuta svojom misterioznom novom susjedom Lindom koja neobjašnjivo liči na njezinu pokojnu majku. Kada se ponudi da čuva Lindinu bebu, Emanuel ulazi u fikcijski fragilni svijet kojeg će postati čuvaricom.

Film ‘Gola istina’ s Katherine Heigl u ulozi producentice jutarnjeg televizijskog showa koja je nevoljko upletena u nit testova šovinističkog voditelja showa koji pokušava dokazati svoje teorije o vezama i pomoći joj da pronađe svoju ljubav je osvojio nagradu BMI Film Music i još tri nominacije, a u studenom će ga moći pratiti gledatelji Nove TV.

Drama ‘Crno ili bijelo’ s Kevinom Costnerom u glavnoj ulozi je priča o djedu koji se nađe u situaciji gdje mora skrbiti o svojoj voljenoj unuci. Kada njezina baka s očeve strane uz pomoć svojega brata zatraži skrbništvo nad njome, djevojčica je rastrgana između dvije obitelji koje je vole bezuvjetno. Film se temelji na istinitim događajima i prikazuje dva naizgled različita svijeta u kojima nije sve crno i bijelo.

Adama Sandlera i Drew Barrymore gledatelji će pratiti u romantičnoj komediji ‘Obiteljski kaos’ kao dvoje samohranih roditelja koji odlaze na prvi spoj koji završi katastrofalno, pa se oboje slože oko jedne stvari: više se nikad ne žele vidjeti. Međutim, kad se oboje slučajno prijave za obiteljski odmor s djecom, nađu se u istome odmorištu gdje su prisiljeni tjedan dana dijeliti apartman.

Romantična drama ‘Zavjet ljubavi’ ispričat će priču o mladom bračnom paru koji doživi tešku prometnu nesreću nakon koje djevojka pada u komu. Kad se oporavi, postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, pa on odluči ponovno osvojiti njezino srce.

U urnebesnoj komediji ‘Kako se riješiti šefa 2’ Nicku, Daleu i Kurtu dosta je tuđeg šefovanja, pa odluče postati sami svoji šefovi i pokrenuti vlastitu tvrtku. Međutim, naiđu na prepreku kad ih prevari lukavi ulagač. Prevareni i očajni, njih trojica stoga smišljaju novi plan – otet će ulagačeva odraslog sina i u zamjenu tražiti vraćanje kontrole nad svojom tvrtkom.

Gledatelje će sasvim sigurno nasmijati i komedija ‘Tatica se vratio’ u kojoj očuh Brad kojeg igra Will Ferrell želi da ga njegova pastorčad voli i tretira kao oca. Sve ide dobro dok se iznenada ne pojavi njihov biološki otac kojeg igra Mark Wahlberg, a onda se sve okrene naopako.

...