HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 29. LISTOPADA Dan za rješavanje problema

Još smo pod ugodnim utjecajem Merkura i Jupitera što će nam donijeti optimizam.  Trenutno možemo dobiti uvid u problem, naći rješenje, a sve to uz naglašen osjećaj nade i vjere.

Ovo je posljednji aspekt koji Jupiter čini prije nego što izađe iz znaka Škorpiona i uđe u Strijelca 9. studenoga.

Merkur je planet vijesti i objava, tako da možemo očekivati veliku najavu za trajanja ovog aspekta. U vašoj natalnoj karti nalaze se neke informacije o području vašeg života gdje se nalazi Strijelac. Na primjer, ako imate Blizanca na ascendentu (podznaku) onda ćete dobiti neke značajne vijesti o svom partnerskom odnosu.

Mjesec prolazi kroz znak Raka i sada su naše reakcije više emocionalne nego inače, pogotovo ako je situacija dodatno komplicirana nesporazumom i zbunjenošću.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com