HOROSKOP ZA UTORAK, 30. LISTOPADA Ulazak Merkura u Strijelca

U kasnim večernjim satima Merkur, planet komunikacije, uma i kretanja ući će u znak Strijelca. On se u Strijelcu ne osjeća izvrsno ali ipak će ovo biti zanimljiv period od nekih dva mjeseca koliko će šetati kroz ovaj znak.

Pošto je Merkur planet činjenica i informacije i vjeruje jedino ono što može vidjeti, čuti , dodirnuti ili osjetiti, u znaku Strijelca kojim vlada religija i filozofija malo se teže snalazi. Onda imamo situaciju gdje Merkur vidi detalje, Strijelac vidi veću sliku. To bi značilo da u narednom period često nećemo vidjeti šumu od drveća.

Ono što je najbitnije ovaj tranzit Merkura je idealan za učenje ili bilo kakav intelektualni poticaj te gdje nam je potrebna svježa perspektiva. U znaku Strijelca (zbog svog retrogradnog hoda od 17. studenog do 7. prosinca) će biti sve do 5. siječnja 2019.

Mjesec će provest cijeli dan u zaštitnom i emocionalnom znaku Raka potičući kod nas da imamo duboku zahvalnost za ono što imamo i da pružimo ljubav bez očekivanja nagrade.

Tijekom ovog utorka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com