PSIHOKIBERNETIKA ESENA Praktična primjena ezoteričnog znanja u svakodnevnom životu

Od suvremenog čovjeka svakodnevica iziskuje sve veće psihofizičke napore. Ti napori negativno utječu na njegovo tjelesno i duhovno zdravlje, radni potencijal i međuljudske odnose. Težeći boljem životu, čovjek se okreće metodama samorazvoja u čemu mu od pomoći može biti i jedinstvena duhovna disciplina Psihokibernetika Esena jer objedinjuje iscjeljivanje, djelovanje frekvencijama misli, samozaštitu, zaštitu stvari i osoba, psihokirurgiju, ubrzanu duhovnu evoluciju…

Gordana Vadana Kudrikova, Psihokibernetika, Eseni, ezoterija, ezoterika

Praktikantima ova metoda pruža ezoterično znanje o svijesti i razvoju svijesti, kao i praktičnu primjenu duhovnih metoda u materijalnom svijetu kroz iscjeliteljske tretmane i mnoštvo praktičnih mogućnosti primjene duhovnog znanja u svakodnevnom životu.

Psihokirurgija

– Mnogima je najzanimljiviji dio metode psihokirurgija, kojom se nikad ne odstranjuje neki organ, već se tretira čak i organ koji više fizički ne postoji, zato što svijest o njegovom postojanju ostaje utisnuta na višoj razini, što dokazuju takozvani fantomski bolovi.

Na primjeru hipertireoze – poremećaja dijagnosticiranog kod naših poznatih sportašica, a koji mentalno može biti uzrokovan nametanjem vrlo visokih kriterija, potrebom za uspjehom i frustriranošću zbog neuspjeha – ako dva do tri puta tjedno tretiramo štitnu žlijezdu koje fizički nema, ona će nakon nekog vremena početi funkcionirati i hormonska terapija će postati suvišna.

Naime, uvriježeno je mišljenje da se osobe kojima je štitnjača odstranjena, hormonskoj terapiji trebaju podvrgavati do kraja života. No, kod tih poremećaja praktikanti Psihokibernetike Esena tijekom određenog razdoblja tretiraju poremećaj i on nestane, ističe Vadana Gordana Kudrikova, uoči tečaja Psihokibernetike Esena što će biti održan u Rijeci od 14. do 16. prosinca.

Zaštita od negativnih utjecaja

Psihokibernetika Esena, navodi Kudrikova, može pomoći pri mnogobrojnim poremećajima, kao što su neuroze, poremećaji živčanog sustava, migrena, poremećaji koštanog i hrskavičnog tkiva (kralježnica, kosti i zglobovi), išijalgija, poremećaji aparata cirkulacije, hormonski i spolni poremećaji, poremećaji imuniteta, poremećaji urinarnog trakta, poremećaji probavnog sustava, poremećaji aparata za disanje, poremećaji kože…

Oni koji su djelomično upoznati s ovom tehnikom, često pitaju za samozaštitu i zaštitu te djelovanje frekvencijama misli. Praktikanti Psihokibernetike Esena koriste osobne elemente zaštite izuzetnog potencijala.

Osim sebe, praktikanti mogu od negativnih utjecaja (neovisno o uzroku njihovog nastanka) zaštititi svoje bližnje, a koriste i elemente zaštite za materijalna dobra.

Također, svakodnevnu pomoć u svim aspektima života pružaju im oplemenjene frekvencije misli.

Besplatno predavanje 7.12.

Zainteresirani više o tome, kao i o tečaju, mogu saznati na besplatnom predavanju u Rijeci, u petak, 7. prosinca u 19 sati od Vadane Gordane Kudrikove, instruktorice Psihokibernetike Esena, reinkarnacijske analitičarke, instruktorice i terapeutkinje Duhovne transformacije.

Točno mjesto održavanja ovisi o broju prijavljenih, stoga su prijave obavezne e-mailom na dunjafucak1@vip.hr ili na broj telefona 098351645 (Dunja Fućak). Nakon predavanja Gordana će napraviti nekoliko tretmana zainteresiranima.

Službena web stranica Psihokibernetike Esena

Facebook stranica Psihokibernetike Esena

Foto uz članak: Dejan Martić


Tečaj u Rijeci od 14. do 16.12.

Trodnevni tečaj Psihokibernetike Esena bit će održan od 14. do 16. prosinca u Rijeci. Termini održavanja su u petak, 14. prosinca od  17.30 do 21 sat, u subotu, 15. prosinca od 10 do 19 sati, te u nedjelju, 16. prosinca od 10 do 17 sati. Tečaj će voditi Vadana Gordana Kudrikova, instruktorica Psihokibernetike Esena, reinkarnacijska analitičarka, instruktorica i terapeutkinja Duhovne transformacije.

Na tečaju Psihokibernetike Esena obrađuju se sljedeće teme: čovjek i njegova tijela, magnetizam duha i boje aure, nerazvijene i razvijene mentalne sfere, čakre i njihov Irdin naziv, mantre (na Irdin jeziku), djelovanje u višim dimenzijama, uzvišeni Učitelji i kontakt s njima, frekvencije misli i kako ih koristiti, samozaštita, zaštita stvari i osoba, pomoć u nuždi, mentalno iscjeljivanje i samoiscjeljivanje, psihokirurgija.

Prijave su obavezne e-mailom na dunjafucak1@vip.hr ili na broj telefona 098351645 (Dunja Fućak). Točno mjesto održavanja ovisi o broju prijavljenih.