SPEKTAKULARNI GLAZBENI DOŽIVLJAJ Koncert Urban&4 na Malom Brijunu u nedjelju, 20. kolovoza

U jedinstvenom ambijentu Tvrđave Minor na Malom Brijunu, u nedjelju 20. kolovoza, bit će održan koncert Damira Urbana, u sklopu 17. sezone Kazališta Ulysses.

Uz Urbana nastupa njegova poznata glazbena četvorka koju čine Sandi Bratonja, Marco Bradaschia, Luka Toman i Saša Markovski.

Koncert će započeti intimnim, akustičnim dijelom koji će prerasti u spektakularni glazbeni doživljaj, a repertoar će obuhvatiti sve najveće i najznačajnije hitove Urbanove karijere, od Laufera do onih najnovijih od Urban&4, ali i neke rjeđe izvođene skladbe s njegovih albuma.

Damir Urban čest je gost Kazališta Ulysses, a ove je sezone, osim sudjelovanja u predstavi „Antigona“ Lenke Udovički, kreirao i glazbu za premijernu predstavu „Doručak šampiona“ u režiji Aleksandra Švabića. Uoči koncerta izjavio je kako se iznimno raduje ponovnom nastupu na Malom Brijunu, koji mu je jedno od omiljenih mjesta i napresušan izvor inspiracije, a ovim koncertom nastojat će maksimalno iskoristiti sve jedinstvene potencijale koje Tvrđava Minor pruža.

Ulaznice je moguće kupiti na recepciji Nacionalnog parka Brijuni u Fažani, putem internetske stranice kazališta Ulysses te na prodajnim mjestima Eventima.

Brod iz Fažane za Mali Brijun polazi u 20.30 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.