HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. STUDENOG Završetak retro Venere početak retro Merkura

Opća nestabilnost Venere u suprotnosti od Urana nastavit će se i tijekom studenog.  Dopustimo sebi da vidimo stvari koje nas dovode do duboke promjene u našim načelima i vrijednostima. Sve vezano uz ljubav, ljepotu, novac i kreativnost do 16. studenog mogu nam donijeti iznenađenje, bilo dobro ili loše. Ništa nije nepokretno u prirodi, dopustimo promjene.

Mjesec se i danas nalazi u razigranom Lavu i tijekom popodnevna nam može donijeti dramatičana izražavanja, što može izazvati agresiju kod drugih. Najbitnije je da sad ne idemo u protunapad.

Večer je najbolje provesti u kreativnosti, naći iskru pozitive i krenuti dalje s pozitivnim mislima.

Ovaj studeni donosi nam završetak retrogradnog hoda Venere 16. studenog ali isti dan imamo i kretanje u retrogradni hod Merkura koji će potrajati sve do 6. prosinca.

Dobra vijest je da će Jupiter nakon godine dana izaći iz Škorpiona i krenuti u svoj znak, Strijelca, 9. studenog. Svi oni koji imaju Sunce u Strijelcu i ascendent ili podznak u Strijelcu mogu se nadati da u narednih godinu dana mogu postići puno više nego ostali znakovi. Sjetite se kakva vam je bila 2006/07 godina. To su godine kad je Jupiter bio u Strijelcu!

Merkur retrogradno od 16. studenog do 6. prosinca donosi nam puno borbe preko uvjerenja, pravnih pitanja, praznih obećanja i puno vrućeg zraka. Nema zahlađenja ni ovaj mjesec. Bitno je da u ovom periodu pazite što govorite ili obećajte!

Mlad Mjesec imamo 7. studenog na 15. stupnju Škorpiona. Ovaj mlad Mjesec nam donosi mladu energiju za ponovno pokretanje.

Pun Mjesec imamo 23. studenog na 0. stupnju Strijelca/ Blizanca što će kod svih nas potaknuti komunikaciju, ali provjerimo koliko su istinite informacije koje dobijemo i pažljivo slušajmo jer Merkur, vladar Blizanca, bit će retrogradan.

Ribe, ovo je vaš mjesec kada možete sve pozitivno izvući od položaja planeta.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com