HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. STUDENOGA Riješimo se nebitnih stvari

Naša očekivanja prema sebi i drugima mogu biti veća nego što je uobičajeno. Dobro bi bilo iskoristiti ovaj prolazak Mjeseca kroz znak Djevice tako da ponudimo pomoć onima kojima je potrebno. Očistimo svoje ormare, podijelimo onaj višak robe što nam više ne treba. To će zadovoljiti ovaj Mjesec.

Manji aspekt Merkura i Plutona može izazvati napetost ili mentalnu nevolju ili brigu. Pomalo smo skeptični ili nepovjerljivi pod ovim utjecajem. Najbitnije je da ne dođemo u situaciju da smo opsjednuti problemom koji ne možemo ili ne bismo trebali kontrolirati.

Venera je i dalje retrogradna pa su učenja iz prošlosti nešto što nam može donijeti promjenu smjera dok se suočavamo s nečim nerealnim. Odmaknimo se od nečega, za čim možemo poslije žaliti, kao što je npr. veliki račun kreditne kartice. Bitno je da sad vidimo praktičnu stranu i ispravno postupimo jer će se to isplatiti na duže staze.

Ovu subotu nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com