Rado bismo imale ovakve uniforme. Sviđaju li se i vama?

Na samo jednu večer, i to s humanitarnim razlogom, dvadeset i dvije dame iz hrvatskog javnog života, novinarke, političarke, glumice, voditeljice, sportašice i znanstvenice, uskočile su u manekenske cipele te sinoć u zagrebačkoj Mimari predstavile najnoviju kolekciju turističkih uniformi Hrvatske turističke zajednice koju je kreirao modni dvojac Elfs.

Na humanitarnoj modnoj reviji „Kreirano srcem“ u organizaciji Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice sudjelovale su potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova mr. sc. Marija Pejčinović Burić, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, odvjetnica Jadranka Sloković, bivša predsjednica i sadašnja članica izvršnog odbora hrvatske udruge poslovnih žena KRUG i članica izvršnog odbora FCEM-a, krovne svjetske organizacije poduzetnica Sofija Šmitran, članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina Jadranka Primorac, članica Uprave Hrvatske elektroprivrede Vlatka Kamenić Jagodić, članica Uprave Hanza Media Ana Hanžeković, dr. neurokirurgije – KBC “Sestre milosrdnice” Nikolina Sesar, radijska voditeljica Ivana Mišerić, glumica i voditeljica Doris Pinčić,  novinarka i voditeljica Jelena Pajić, urednica Marija Pajić, novinarka Ana Muhar, spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, lifestyle blogerica Ella Dvornik, tekvandoistice Lucija i Ana Zaninović, najbolja hrvatska sprinterica Andrea Ivančević, glumica Ana Gruica Uglešić, plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac te televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar.

„Drago nam je da se rodila ideja za ovakvim projektom koji ima humanitarni karakter, a mi smo počašćeni što smo dio toga“, izjavili su Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz ELFS-a.

Dodali su kako je rad na kolekciji bio izrazito zabavan, te kako su se trudili prikazati i interpretirati što više motiva te ispričati priču o ljepotama Hrvatske, imajući na umu specifičnost karijera dama iz javnog života koje će nositi reviju.

„Kreirano srcem“ zagrebačka je pretpremijera turističkih uniformi koje će Hrvatska turistička zajednica i službeno predstaviti u sklopu World Travel Marketa (WTM), globalnog događanja za industriju putovanja koje se od 5. do 7. studenog održava u Londonu.

Donacije su dodijeljene udruzi „Dar“ iz Osijeka i „Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – HURID“ iz Zagreba.