Muškarcu rođenom u ovom horoskopskom znaku teško je odoljeti

Zašto se muškarci ponašaju čudno? Zbog horoskopskog znaka, odnosno zbog znaka u kojem se nalazilo Sunce u trenutku kad su rođeni, tvrdi astrologinja Hazel Dixon-Cooper u knjizi “Born on a rotten day”. Tako za Škorpione, rođene u razdoblju od 24. listopada do 21. studenoga smatra da su strastveni, odani, te da osvajaju svojim prodornim pogledom i magnetskim šarmom.

Radi se o muškarcu kojem je nemoguće odoljeti.

Mislite da ste osvojili jackpot?

Razmislite ponovno.

On je privlačan i iako se to izvana ne da primijetiti – osjetljiv. Premda to znate, nećete se manje iznenaditi kad vam kaže da je zatražio razvod samo zato što ste izjavili da je njegov prijatelj bezvezan lik. Drugi muškarci bi sjeli i razgovarali o svojim osjećajima, no on će sjesti i razapeti vas.

Bez obzira jeste li u braku ili u ozbiljnoj vezi s njim, ponašat će se sebično. Škorpion se užasava duboke emocionalne povezanosti sa samo jednom osobom i učinit će sve da bi izbjegao intimnost. Njegovo shvaćanje zajedništva je pojaviti se u točno vrijeme za objed.

Moć i kontrola

Neće se suzdržavati od nevjere, no suprotno uvriježenom mišljenju, nije zaluđen seksom kao primjerice Ovan. Ako ga ipak kojim slučajem uhvatite u preljubu, toliko će jaukati, moliti i jecati da ćete misliti da je doživio živčani slom, ali ne dajte se prevariti. Učinit će sve da mu oprostite, osim promijeniti se.

Muškarac rođen u znaku Škorpiona ima dva razloga za život: moć i kontrolu. Da može kontrolirao bi i svoju sudbinu, a neki od njih to će i pokušati učiniti. Obično je hvale vrijedan hranitelj obitelji jer ga želja za moći i kontrolom motiviraju da bude uspješan u profesiji koju odabere, no novac mu nije primarni pokretač za akciju. Dobro imovinsko stanje samo je popratna pojava.

Njegovi osjećaji promjenjiviji su od Ribinih i cijelog će života pokušavati shvatiti svoje duboke emocije tako da nikada neće shvatiti vas. Stalno će vašu ljubav stavljati na test zahtijevajući da mu budete odani poput vjerskog fanatika. Ljubomoran je, posesivan i sarkastičan do te mjere da ćete doći u iskušenje otrovati ga jer mu drukčije ne možete doskočiti. Osim ako pobjegnete najbrže što možete. Nevjera nije dobro rješenje, pa na nju nemojte ni pomišljati.

Najgore što možete učiniti je ne reagirati na njegovu taktiku. Ako hoće biti sam, plješćite mu. Divite se njegovom sarkazmu. Ako kaže da želi slobodan brak, recite mu da ste mislili da takav već imate. Kad kaže da izlazi van bez vas, zaželite mu dobru zabavu i nasmiješite se kao da znate nešto što on ne zna. Pretvarat će se da odlazi, parkirati se negdje u blizini, uvući se u obližnje žbunje i viriti uvjeren da ga varate.

Tajnovitost

Njegov način komunikacije je – prijetnja. Ona najgora je da vas ostavlja, ali laže.

Škorpion često izgleda kao da je pojeo kaktus. To je zato što pola života provede osvećujući se za stvarne ili izmišljene nepravde. Drugu polovicu potrošit će sam sebi stvarajući probleme.

Tajnovit je do te mjere da bi radije da mu iščupate nokte nego da vam otkrije što je imao za ručak. Užasno se boji da ne bi otkrio neke bitne činjenice ili svoje strahove i tako vam dao prednost i zato je majstor površnih razgovora. Razglabat će o nebitnim stvarima sve dok mu ne postavite konkretno pitanje. Tada nestaje velikom brzinom.

Najradije će se skućiti blizu vode, na nekom mjestu skrivenom velikom ogradom ili negdje gdje se može doći samo helikopterom.

...