HOROSKOP ZA UTORAK, 6. STUDENOGA Sve ili ništa

Jutro nam donosi ugodan aspekt Sunca i Neptuna. Ovo je povoljno vrijeme za razmišljanje o našoj idealnoj vezi.

Kako bi to izgledalo?

Imajmo na umu da ne možemo očekivati savršenstvo osim ako ga nismo spremni ponuditi.  Neispunjena očekivanja jedan su od najvećih problema koji uzrokuju neuspjeh u odnosima. Budite sigurni da znate što možete dati, kao i ono što očekujete od drugih. Zatim odlučite jeste li spremni učiniti i svoj dio.

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.18 do 14.02 nakon čega će se Mjesec pridružiti Suncu u Škorpionu. Malo je vjerojatno da ćemo biti zadovoljni površnim interakcijama. Mjesec čim uđe u Škorpiona napravit će napet aspekt s Uranom i zbog toga se možemo osjećati malo na rubu i posebno osjetljivi na ograničenja.

Budući da je Uran ušao u Bika sredinom svibnja, Zemlja se trudila pokazati svima nama gdje se trebamo probuditi u vezi našeg tijela i našeg planeta. Sad, nekoliko mjeseci (sve do početka ožujka 2019.), Uran se ponovno vraća u Ovna. To nam donosi poruku o našoj sposobnosti  da se potvrdimo i podignemo, da napravimo do kraja ono što smo započeli davne 2011. godine. Sad nam se pruža još jedna prilika za ispravnost i razumijevanje.

U kojoj kući u vašem natalnom horoskopu se nalazi znak Ovna? To je područje gdje još malo morate naučiti i pripremiti sebe, bez uništavanja drugih osoba u tom procesu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com