HOROSKOP ZA SRIJEDU, 7. STUDENOGA Škorpionu je bitna kvaliteta, a ne kvantiteta

Mlad Mjesec u Škorpionu u 17.01 donosi nam  duboki emocionalni značaj.  Trenutno ćemo biti spremni pogledati dublje nego inače i preuzeti emocionalni rizik.

Kad je Mjesec u Škorpionu mi smo svjesni onog što općenito držimo izvan vidokruga i ono što često skrivamo vrlo rado pod tepih. Međutim, Škorpion pokazuje važnost da donesemo ono što je skriveno na svjetlo, da iskopamo i da se posvetimo ozdravljenju.

Ritual za mlad Mjesec najbolje je napraviti u srijedu navečer, nakon mladog Mjeseca ili u četvrtak ujutro. Ako znate u kojoj natalnoj kući vam se nalazi 15. stupnjeva Škorpiona,  to bi vam moglo pomoći da razjasnite na kojem području morate trenutno napraviti promjene. Ako ne znate u kojoj kući se nalazi 15. stupanj Škorpiona, nije problem, jednostavno idite intuicijom u vezi područja života koji trenutno treba rast, introspekciju i ozdravljenje.

Mlad Mjesec u Škorpionu općenito je dobar za rad na našim vještinama samouvjerenosti. On nam može ukazati na stvari koje su izvan kontrole u našim životima, poput ovisnosti ili dugova, i sad je idealno vrijeme da radimo na oslobađanju od tih emocionalnih tereta. Također je prikladan za istraživanje onog što nam nedostaje u našim životima.

U ovom trenutku nam se pruža prilika da se riješimo “smeća“ u našim životima – materijalnog i duhovnog.

Jedna od glavnih lekcija Škorpiona je da uronimo dublje u tajne oko nas umjesto da nas  zadovolji status quo.

Više o ritualu mladog Mjeseca:

Ako imate planete ili kuteve na 15. stupnju fiksnih znakova (Bik, Škorpion, Lav i Vodenjak) posebno je bitan ovaj mlad Mjesec za vas.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.