HOROSKOP ZA SRIJEDU, 7. STUDENOGA Škorpionu je bitna kvaliteta, a ne kvantiteta

Mlad Mjesec u Škorpionu u 17.01 donosi nam  duboki emocionalni značaj.  Trenutno ćemo biti spremni pogledati dublje nego inače i preuzeti emocionalni rizik.

Kad je Mjesec u Škorpionu mi smo svjesni onog što općenito držimo izvan vidokruga i ono što često skrivamo vrlo rado pod tepih. Međutim, Škorpion pokazuje važnost da donesemo ono što je skriveno na svjetlo, da iskopamo i da se posvetimo ozdravljenju.

Ritual za mlad Mjesec najbolje je napraviti u srijedu navečer, nakon mladog Mjeseca ili u četvrtak ujutro. Ako znate u kojoj natalnoj kući vam se nalazi 15. stupnjeva Škorpiona,  to bi vam moglo pomoći da razjasnite na kojem području morate trenutno napraviti promjene. Ako ne znate u kojoj kući se nalazi 15. stupanj Škorpiona, nije problem, jednostavno idite intuicijom u vezi područja života koji trenutno treba rast, introspekciju i ozdravljenje.

Mlad Mjesec u Škorpionu općenito je dobar za rad na našim vještinama samouvjerenosti. On nam može ukazati na stvari koje su izvan kontrole u našim životima, poput ovisnosti ili dugova, i sad je idealno vrijeme da radimo na oslobađanju od tih emocionalnih tereta. Također je prikladan za istraživanje onog što nam nedostaje u našim životima.

U ovom trenutku nam se pruža prilika da se riješimo “smeća“ u našim životima – materijalnog i duhovnog.

Jedna od glavnih lekcija Škorpiona je da uronimo dublje u tajne oko nas umjesto da nas  zadovolji status quo.

Više o ritualu mladog Mjeseca:

Ako imate planete ili kuteve na 15. stupnju fiksnih znakova (Bik, Škorpion, Lav i Vodenjak) posebno je bitan ovaj mlad Mjesec za vas.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com