HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 8. STUDENOGA Jupiter ulazi u Strijelca

Jupiter, planet bogatstva, mogućnosti, idealizma, mudrosti i širenja ulazi u vlastiti znak Strijelca. On ostaje u jednom znaku otprilike oko godinu dana, tako da će atmosfera ekspanzivnosti i optimizma trajati do jeseni 2019. godine.

Ovih godinu dana možemo očekivati povećanje optimizma u svijetu oko nas, barem do sljedećeg proljeća, kada će se Saturn i Pluton spojiti u ozbiljnom Jarcu. Budući će Jupiter biti u svom znaku, njegova moć će biti da proširuje i otvara nam nove mogućnosti.

On će nam donijeti svjetlo na kraju tunela, jer Strijelac je iskra nade koja uvijek dolazi nakon što smo završili težak unutarnji rad dok je Jupiter bio u Škorpionu.

Obratite pozornost na kuću u vašem natalnom horoskopu gdje se nalazi znak Strijelca. To je područje vašeg života koje će doživjeti velik poticaj, kao i važan novi početak.

Najviše mogućnosti i promjena će biti u obrazovanju, međunarodnim i u vanjskim poslovima, pitanjima vjere, ideologije, kao i putovanjima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.41 do 19.59 nakon čega će Mjesec ući u znak Strijelca. Pozitivna strana Strijelca je da se otvori, da razumije uvjerenja drugih koja su  drugačija nego naša.  Svi vidimo svijet iz druge perspektive. Učinite sve da poštujete druge.

Iznenadna promjena i neočekivani događaji vjerojatni su danas, posebno u ljubavi i novcu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com