HOROSKOP ZA PETAK, 9. STUDENOG Pozitivna komunikacija

Ovaj petak imamo lijepi i ugodni aspekt između Venere i Marsa. Oni se trenutno nalaze u zračnim znakovima, pa očekujte dobro vrijeme za naše odnose, poslovne suradnje i u umjetnosti.

Venera je i dalje retrogradna pa je ovo jedan povoljan dan za razgovor o prošlosti vezan uz ljubav ili novac. Jedino na što trebate pripaziti zbog retrogradne Venere je to da možda čujete ono što želite a ne ono što je rečeno, stoga pazite da budete jasni s činjenicama prije nego što poduzmete bilo kakve akcije zasnovane samo na vlastitom mišljenju.  Ako se situacija koja ponavlja, razmislite o tome kako se to posljednji put pokazalo i probajte ne napraviti istu grešku. Svemir je vrlo strpljiv s takvim stvarima i ponovit će lekciju onoliko puta koliko je nužno dok ne shvatite.

Mjesec se i dalje nalazi u znaku Strijelca cijeli dan, pojačavajući  prijateljske, dinamične vibracije Venere i Marsa i dajući nam osjećaj da možemo učiniti gotovo sve uz pomoć razumijevanja i kompromisa.

Večer provedite u opuštanju i zabavi. Pripremite se za neko putovanje ovaj vikend, istražite nešto novo i zabavite se!

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com