Upoznajte sebe i druge na novi način: Naučite kako analizirati natalnu kartu

Za one koji su željni znanja, ne žele izaći iz topline svoga doma, a zanima ih astrologija, počinje tečaj kao stvoren za njih – online tečaj astrologije za početnike.

Tečaj će se, dakle, održavati online, svakog utorka u trajanju od dva školska sata i to od 18.30 do 20 sati.

Proučavanje astrologije je kao učenje stranog jezika i razvijanje umijeća sinteze podataka vezanih uz planete, znakove, položaj i odnose između planeta u horoskopu. 

-Astrologija nam pokazuje naše slabosti i snagu, mogućnosti i smjerove, ono s čime se moramo nositi i prevladavati i na koji način to možemo učiniti.  Ako stvarno želimo znati što se događa u našim životima, učenje astrologije nam može pomoći, ističe astrologinja Dunja Fućak, koja će voditi tečaj.

Tijekom tečaja se radi u manjim grupama, a mogu prisustvovati svi koji imaju internetsku vezu i instaliran Skype. Predznanje nije potrebno jer se kreće od osnova (znakovi, planete, kuće, aspekti, itd.).

Polaznicima tečaja osigurane su skripte kako bi im se olakšalo stjecanje znanja,  snimke samog predavanja, te upoznavanje sebe na jedan drukčiji, novi način – putem natalne karte i svega onoga što im astrologija može otkriti, kako o njima samima, tako i o drugima i njihovim odnosima s njima.

Nakon početnog tečaja polaznici  mogu samostalno napraviti analizu natalne karte, te će kroz analizu vlastitog horoskopa za vrijeme tečaju vrlo dobro upoznati sebe i svoje bližnje.

Prijave i dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na e-mail astroring@gmail.com ili na broj telefona 098/351-645.