HOROSKOP ZA NEDJELJU, 11. STUDENOGA Situacije iz prošlosti

U jutarnjim satima Mjesec će nakon praznog hoda ući u znak Jarca, što će obilježiti ovaj dan. To će nam donijeti ozbiljnost i idealno je da ovaj dan iskoristimo radeći na svojim ciljevima i ambicioznim projektima. Ozbiljno se prihvatimo posao koji želimo odraditi.

Osjećat ćemo se snalažljivima nego inače i savršeno sposobnima za prevladavannje prepreka i suočavanje s izazovima.

Ova nedjelja nije za sanjarenje ili igranje, već je to dan za razmišljanje o značajnim životnim problemima.  Ako nemamo poziv ili ne znamo što je naš poziv napravimo istraživanje dok ne pronađemo ono što želimo.

Postoji snažan poticaj da se bavimo pitanjima iz prošlosti i riješimo ih jednom zauvijek, čak i ako je to samo nešto što trebamo učiniti u našoj glavi. Ako imate problema s promjenama ili situacijama iz prošlosti, prijatelj trenutno može pomoći i pružiti suosjećanje ili odgovarajuću diskreciju.

Razočarenje i nesporazumi još uvijek prevladavaju, možete kriviti loše položenog Merkura  koji je u napetom aspektu s dobro položenim Neptunom jer to je aspekt nesporazuma koji nas prati već neko vrijeme.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com