Poznata pjevačica vjenčala se iznenada na stepenicama svoga stana!

Jazz pjevačica i skladateljica Astrid Kuljanić, poznavateljima žanra poznata iz benda Mildreds, vjenčala se jučer s basistom Matom Muntzom na stepenicama stana u kojem žive. Nosili su kućne papuče, okruženi prijateljima i članovima obitelji, i uživali u prekrasnoj ceremoniji kojom su okrunili svoju ljubav, a koje će se sjećati ne samo oni.

Na vjenčanje su se odlučili iznenada, tako da im se nisu pridružili svi dragi ljudi, ali… Astrid poručuje da su im nedostajali i da će vjenčanje ponavljati u raznim krajevima svijeta pa se tako nadaju da će svoju ljubav proslaviti sa svima. “Više partyja, više ljubavi!”, kaže Astrid.

Prostor stubišta bio je ukrašen vunenim cvjetovima, drvenim dekoracijama i lampicama, a atmosfera je bila, malo je reći – čarobna. Mlada je nosila naušnice od Petrovog uha koje je izronila ispred obiteljske kuće na Cresu i koje je sama izradila od tih školjaka, a vunene papuče isfilcala je njezina prijateljica Vesna Jakić s creskom Udrugom Ruta.

Astrid Kuljanić cijenjena je jazz i world music umjetnica iz Rijeke koja živi u New Yorku, gdje je prošle godine objavila album “Riva”. Krajem prošle godine Astrid Kuljanic Transatlantic Exploration Company album je predstavio i u Carnegie Hallu.

Mata, basistu iz Seattlea upoznala je u New Yorku, na magisteriju na Manhattan School of Music, koji se pridružio bendu. Poznat po svojim intenzivnim, energičnim nastupima Mat Muntz (Jazz Gallery, Avery Fisher Hall, Jazz at Lincoln Center…), svirao je na Blue Note Beijing, JZ Shanghai, JZ Hangzhou, Umbria Jazz Festival, Liburnia Jazz Festival, Beijing Nine Gates Jazz Festival.

Astrid Kuljanic Transatlantic Exploration Company osnovan je prije tri godine. Članovi su Ben Rosnenblum iz New Yorka na harmonici, Mat Muntz iz Seattlea na kontrabasu i Rogerio Boccato iz Brazila.