Boudoir predstavio novu couture kolekciju “Nacrtana”

Boudoir predstavlja novu couture kolekciju “Nacrtana” za jesen/zimu 2018/19, koja je satkana od upečatljivih, voluminoznih komada u potpunosti napravljenih od svilenog organdija. Modeli su upotpunjeni šeširima iz Boudoir modističke radionice u kojoj su svi komadi iz kolekcije etički proizvedeni.

“Svaka nova kolekcija i kampanja koju radimo je nastavak na naš rad u kojem svake sezone nadograđujemo svoj brend, ali i sebe kao osobe. Kao što je već i poznato, Boudoir kolekcije i kampanje najiščekivanije su svake sezone. I ovu smo se kampanju kao i sve druge trudile čuvati do zadnjeg trenutka tako da efekt iznenađenja bude još veći. Ova kampanja samo je dokaz da u našim modnim pričama glavnu ulogu imaju naši komadi i naš talent da stvorimo nevjerojatne couture komade. Kolekcija se može pogledati u atelieru u Radićevoj 22 ili na www.boudoir.hr” izjavile su sestre Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Dizajnerice su cjelovitu kolekciju nedavno prikazale za Ljubljana Fashion Weeku. 

Martina i Morana su treću godinu za redom odabrane kao europske ambasadorice strukovnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja.

FOTO: Franjo Matković
STYLING: Ana Nikačević
MUA: Tena Bašić
KOSA: Katica Topčić za Kevin Murphy
MODEL: Lea Zeba (Talia Model)
ASISTENT FOTOGRAFA: Senja Vild

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.