HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. STUDENOG Ulazak Marsa u Ribe

Jutro nam donosi neko uzbuđenje zbog ugodnog aspekta između Marsa i Urana. Možda ćete osjetiti snažnu, impulzivnu potrebu da pustite nešto što je započelo u veljači 2017.  Ako se osjećate depresivno, razmislite o onome što trebate učiniti , a izbjegavate. Možda ćete moći izbjeći i sad, ali nećete moći tu istu situaciju izbjeći sredinom veljače 2019.

U kasnim večernjim satima planet Mars ulazi u mistične Ribe. Mars, planet rata, akcije i Ribe – znak duhovnosti i predaje, nisu baš idealna kombinacija osim za duhovnog ratnika. Sad ćemo biti potaknuti razviti dublje razumijevanje, suosjećanja i empatije.  Ovo je sjajno vrijeme za umjetnike jer će mašta biti aktivna, a bit ćete spremni poduzeti nešto što ste zamislili.

Održavanja fokusa može biti izazovno, ali ako se uključi suosjećanje i  inspiracija možete pronaći pravi put.

Od ožujka kad je Mars ušao u Jarca, došlo je do općeg smisla da pokušavamo krenuti naprijed, ali s prekidima. Sad, dok se bude nalazio u Ribama, lakše će nam biti kretati se.

Planet djelovanja nije jako sretan u znaku otpuštanja, a dok bude u Ribama (do 1. siječnja) dobro bi bilo da budemo što jasniji u odnosima s drugima. Ovaj položaj Marsa može nam donijeti pasivno-agresivno ponašanje i stvari koje će ostati neizrečene.

Mjesec je dostigao svoju prvu četvrt, i sad on traži od nas da poduzmemo akcije koje smo započeli na mlad Mjesec prošle srijede.

Tijekom ovog četvrtka nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com