HOROSKOP ZA PETAK, 16. STUDENOGA Vrijeme je za odluke u ljubavi i financijama

Danas Venera ide direktno nakon četrdeset dana retrogradnosti. Nije bilo lako ovih zadnjih mjesec i pol. Sad smo spremni započeti ponovno nešto što je prekinuto ili blokirano početkom listopada.

Postupno, tijekom idućih tjedana, stvari kojima vlada Venera (novac i ljubav) krenut će polako naprijed. Ponovo će se pojaviti takt i diplomacija, a više jasnoće ćemo dobiti u ljubavi i društvenim odnosima.

Iako se taj pomak događa danas, još uvijek možemo biti zbunjeni i dezorijentirani ovaj vikend.  Važno je biti još malo strpljiv i uzeti si vremena za obradu naših osjećaja.

Razmislite o onome što ste naučili od početka listopada i sad krenite s prilagodbama jer Venera se nalazi u znaku Vage, znaku sklada i balansa.

Ovu promjenu najviše će osjetiti Bikovi i Vage jer njima je Venera glavni planet.

Nakon praznog hoda koji je završio u 5.41 ujutro, Mjesec ulazi u sanjive Ribe. To će nam donijeti emotivan  sanjiv vikend.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com