HOROSKOP ZA NEDJELJU, 18. STUDENOGA Ne gubimo vrijeme na isprike i žaljenje

Prazan hod imamo od 9:03 do 16:55 nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna što će staviti na stranu našu osjetljivost ovu nedjelju. Željni smo svježine, manje zainteresirani za prošlost i ono što može danas fukcionirati. Ne gubimo vrijeme na ispriku i žaljenje.

Trenutno ćemo više biti zabrinuti za sebe nego za druge. Možda će to sada izgledati previše sebično jer ćemo više biti zabrinuti za sebe nego za druge. Ovo je neophodno i nikako nije loše. Sada nismo sebični, ali zbog Mjeseca u Ovnu imat ćemo potrebu skrenuti pažnju na sebe.

Ovim Mjesecom u Ovnu, skloni smo invidulanoj hrabrosti i smjelosti. Spremni smo  iskušenju da učinimo nešto za što smo stidljivi. Idemo sad hrabro bez žrtvovanja.

Mjesec u Ovnu nam pruža hrabrost da preuzmemo izazov, da budemo konkurenti, da riskiramo i dokažemo nešto sebi. Ovo nije vrijeme za empatiju ili romantiku, ovo  vrijeme  da idemo izravno u strastvenu razmjenu.

Umjesto Riba i zbunjenosti u zadnjih dva dana, sad se od nas zahjteva akcija.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com