Silvana bez lipe: Zgode nekoć imućne ljepotice na RTLplayu

Od 19. studenoga ekskluzivno na RTLplayu gledajte “Silvanu bez lipe”, anegdote imućne ljepotice, navikle na život na visokoj nozi, koja silom prilika mora krenuti od nule.

Silvana bez lipeDobro došli u život Silvane Villaseñor, poznatije kao ‘Chivis’, bogate supruge uspješnog poduzetnika Antonija Josea, s kojim ima tri kćeri. Kad Antonija sustignu posljedice dugogodišnjih mutnih poslova, on bježi iz zemlje i ostavlja Silvanu i djecu bez ičega.

Silvani, njezinim kćerima Mariji Jose, Angie i Lupiti te baki Trini život se drastično mijenja – prisiljene su iseliti iz luksuzne vile i naći novi dom u skromnijem dijelu grada, gdje su po prvi put u životu primorane raditi za život. Izbezumljena, zabrinuta i, na kraju, siromašna Silvana u novoj četvrti upoznaje susjeda Manuela Gallarda, udovca s kćeri i tri sina, vlasnika ribarnice, koji nikad nije imao previše novca, a njegovo mišljenje o bogatašima prilično je oštro.

Tenzije nastaju odmah pri prvom susretu, međutim, s vremenom se javlja ljubav, kojoj se oboje pokušavaju oduprijeti jer je razlika u njihovim društvenim statusima, ali i stavovima, prevelika. Da bi stvar bila još zapetljanija, njihova djeca se počinju sve više zbližavati, a kako to uvijek biva s mladima, ljubavnih drama i problema nikad ne nedostaje, što Chivis i Manuela tjera u apsolutno ludilo.

U ovoj ljubavnoj dramskoj seriji s elementima humora uloga Silvane dodijeljena je nagrađivanoj kolumbijskoj glumici Maritzi Rodríguez.

Manuela Gallarda, udovca s četvero djece odlično je odigrao portorikanski glumac Carlos Ponce. Ponce je započeo glumačku karijeru u španjolskim sapunicama, ali unazad nekoliko godina okrenuo se američkom tržištu te snima hit-serije kao što su Telenovela (2016.) s Evom Longorijom i Devious Maids (2016.), od kreatora megahit serije Kućanice. Ponce ima i pjevačku karijeru. Pjesme „Rezo“, „Decir Adios“ i „Escuchame“ dosegnule su vrhove latinoameričkih glazbenih ljestvica, a sam je napisao i otpjevao „Que bonito es lo bonito“, uvodnu pjesmu u seriji.

Optimističnu, ali pretencioznu baku Trini glumi višestruko nagrađivana meksička glumica Adriana Barraza, nominirana za Oscara za sporednu ulogu u filmu Babel (2006.) s Bradom Pittom i Cate Blanchett, a pojavljivala se i u popularnim serijama kao što su Hitna služba (1994.), CSI: Miami (2008.) te u akcijskom megahitu Thor (2011.).

Svaki dan možete besplatno gledati nove epizode na RTLplayu, a prvih pet epizoda će biti emitirano i na RTL-u od 19. do 23. studenog u jutarnjem terminu.