SOLARNA EKLIPSA U LAVU Na što obratiti pažnju tijekom današnje pomrčine

Konstelacije  nam na početku ovog  tjedna donose  važan  preokret i to zbog  astronomskog i astrološkog  događaja koji će se odvijati danas u 20.31 sati po našem vremenu – solarnu eklipsu koja će biti vidljiva u SAD-u.

Osim impresivnog iskustva gledanja pomrčine,  pomrčine  su  u tradicionalnoj astrologiji imale veliko značenje. Nekad su bile  predznak za revoluciju  ili prijetnju kraljevstvu. Danas se na njih ipak gleda realnije.

Ne treba se bojati eklipse jer one su pozitivni astrološki događaj koji nas  upućuje na pravi put. Posebno kreativci ili umjetnici mogu imati korist od ove pomrčine jer se odvija na 28⁰53′ Lava. Promjene koje će donijeti bit će  najviše  će se osjetiti u područjima vezanima uz ljubav, djecu, trudnoću, u kreativnosti i umjetnosti, te kod mladih ljudi jer to su područja  kojima znak Lava vlada. Također su važni događaji koji se odvijaju u danima prije i poslije pomrčine.

Isto tako, kako će Sunce, Mjesec i Mjesečevi čvorovi raditi pozitivan aspekt prema Uranu u Ovnu može doći do novih otkrića vezanih za tehnologiju, zrakoplovstvo, ali može donijeti i naglašenu potrebu za slobodom i neovisnošću u idućih šest mjeseci.

Danas možemo imati važne sastanke  koji će utjecati na naš život, pa čak nam odrediti i novi smjer. Možete naići na osobe koje će vam dati snage i hrabrosti za donošenje odluka jer pomrčina Sunca predstavlja ponovnu usredotočenost na ono nešto što je bitno. Pomrčine često donose završetke i nove početke.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com