HOROSKOP ZA SRIJEDU, 21. STUDENOGA Zanimljiv dan pun promjena

Rano ujutro Mjesec će ući u znak Bika i činit će ugodan aspekt sa Saturnom. Ovaj spoj planeta donosi nam osjećaj poštovanja prema svemu što radimo ovo jutro. Naša želja da vrijeme provedemo u kontaktu s prirodom, uživajući u njenoj ljepoti, bit će naglašena.

Ovo je idealno vrijeme za praktičnost i strpljenje. Pronađimo vrijeme da izađemo u prirodu i na otvoreno, da se prepustimo glazbi, fizičkom kontaktu, ljepoti, hrani…

Trenutno smo pod utjecajem retrogradnog Merkura koji nas vraća unazad. Struktura i zdrav razum se nameću, što nije nužno loša stvar. To su trenutačne prepreke, koje mogu spriječiti brzu provedbu nečega što bi moglo postati skup neuspjeh.

Sunce se nalazi na zadnjim stupnjevima znaka Škorpiona i bit će u nezgodnom aspektu s Uranom u Ovnu, aspektu prilagodbe i kompromisa. Trenutno se trebamo čuvati žurnih postupaka. Teško će biti sada držati kontrolu nad našim životima. Promjene planova i rasporeda sada mogu biti uobičajene.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com