HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 22. STUDENOGA Sretan rođendan Strijelci!

U jutarnjim satima Sunce će ući u znak Strijelca i kreće se prema zimskom solsticiju.  Dolazi vrijeme od mjesec dana kada ćemo biti spremni prihvatiti nove načine razmišljanja, tražiti avanturu, željeti putovati. Dobit ćemo više samopouzdanja, optimizma i hrabrosti da proširimo svoje horizonte i prihvatimo neke nove načine razmišljanja. Kod ovog položaja Sunca jedino treba pripaziti na pretjerivanje  u našim očekivanjima.

Mjesec nastavlja prolazak kroz znak Bika pa se uživanje u osjetilima, hrani, glazbi, dodiru, mirisima i dalje nastavlja. Učinite da vam ovaj dan bude pun zadovoljstva i barem koji sat uživajte.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 22. studenog u 10.58 do petka, 23. studenog u 5.10.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com