HOROSKOP ZA SUBOTU, 24. STUDENOGA Vrijeme je da ostvarimo svoje snove

Neptun, planet snova, savršene ljubavi, umjetnosti kreće direktno na 13. stupnju Riba. Dok je bio retrogradan tražili smo utočište u snovima i mašti  od utjecaja vanjskog svijeta. Sad kad krene direktno više se nećemo zadovoljiti s unutarnjom perspektivom. Spremni smo tražiti raj i izvan sebe, prihvati ćemo da su čuda moguća.

Neptun je retrogradan bio od lipnja 2018. U nekoliko narednih tjedana zbunjujuće situacije će nam postati jasnije, a naša kreativnost će rasti. Imat ćemo više vjere u naše snove i vizije, u druge, i u naš sustav vjerovanja.

Ako ste u znaku Riba ili imate ascendent (podznak) u Ribi, vaš život počinje da se kreće polako prema naprijed. U astrometeorologiji, kad Neptun mijenja hod često donosi jako puno kiše.

Mjesec u prijateljskom i znatiželjnim Blizancu donijet će nam ležernu subotu s naglaskom na komunikaciju.

Ovu subotu nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com