HOROSKOP ZA UTORAK, 27. STUDENOG Uživajmo u pozitivnim vibracijama

 Prazan hod Mjeseca imamo od 08.21 do 09.34 nakon čega će Mjesec ući u znak Lava. Ovo je drugi najbolji dan u studenom i dobro je vrijeme za promociju ili traženje povećanja plaće.

Pozitivni aspekt Merkura i Sunca donosi nam puno komunikacije ali i pozitivan stav u našim razmišljanjima. Pruža nam se druga prilika i ovo je dobro vrijeme da pokušamo ponovno. Vlada optimizam, što nam može pomoći  pri privlačenju povoljnih okolnosti. Komunikacija će biti protočna i možemo biti oduševljenim našim idejama.

U večernjim satima Mars će biti u ugodnom aspektu sa Saturnom i biti ćemo spremni preuzeti odgovornosti za naše postupke. Tražit ćemo smjer i osjećaj svrhe. Dobro je vrijeme za organizaciju, a temeljitost će nam donijeti nagrade. Možda je vrijeme da se ponovno angažiramo u projektu koji smo započeli početkom travnja.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com