FOTO Pogledajte ove predivne adventske vjenčiće iz JS Ateliera

Advent ove godine počinje 2. prosinca, a kako bi svoje domove  prigodno ukrasili potrudio se zagrebački JS Atelier  koji je predstavio svoju božićnu kolekciju inspiriranu geometrijskim oblicima, načinjenu od sofisticiranih dekoracija, metalnih detalja i baršunastih finesa koji će interijerima u kojima se skrase dati profinjenu notu i sjaj.

Božićna kolekcija nastala je kao produkt ideje o profinjenim, jednostavnim, trendy božićnim dekoracijama koje će se idealno uklopiti u suvremene, moderne, ali i klasične interijere.

Kreirali smo prirodne, jednostavne, sofisticirane božićne dekoracije koje su u skladu s našim stilom, želeći pritom istaknuti ljepotu prirodnih materijala te ih uskladiti s trendovima dizajna interijera.

Božićna kolekcija adventskih vjenčića sa svijećama te dekoracija za vrata i prostor inspirirana je jednostavnim geometrijskim oblicima s dodirom minimalističkog dizajna. Dekoracije su izrađene od prirodnih materijala vrhunske kvalitete uz dodatak staklenih dizajnerskih ukrasa te baršunastih vrpci.

Posebnost ove kolekcije adventskih vjenčića sa svijećama su geometrijski svijećnjaci u zlatnoj i crnoj boji koji će se kao dekor nakon adventa uklopiti u svaki interijer.

Osim raznih oblika i materijala možete birati između smaragdno zelene, zlatne, srebrne i crne boje svijeća, te između zelene i sive baršunaste vrpce.

...