Šapice su zakon: Pawsome proizvodi za životinje i njihove ljude

Svi se ljubimci, a posebno mačke, vole zavlačiti u kutije.

Pawsome Stuff u ponudi ima proizvode za životinje i njihove ljude, među kojima je i IKO, napravljen upravo s namjerom da ljubiteljima zavlačenja u kutije osigura neopisivu nereću. Proizvod je napravljen od tvrdog kartona i proizveden je u Hrvatskoj.

Na slikama možete vidjeti kako se IKO može koristiti, no nema potrebe za biranjem — IKO može biti oboje. Možete ga prilagoditi kako želite. Jedino pitanje je odgovara li više vašoj žarulji ili želite da bude krevetić za vašeg ljubimca. Ali neka on to odluči.

Promjer je cca 45 cm, a cijena iznosi 69 kuna.

Naša vizija u osnovi je šira od našeg brenda. Naše djelovanje kroz PAWSOME ne želi samo reagirati na potrebe modernog čovjeka koji kući dolazi svom ljubimcu, već želimo svojim djelovanjem omogućiti ne samo bolji dom za kućne ljubimce već osigurati dom svakoj životinji na svijetu. Jer one to zaslužuju.

Iza naziva PAWSOME stoje dvije entuzijastične inženjerke koje je prije svega spojila ljubav prema životinjama. PAWSOME nastaje kao dizajnerski odgovor na uobličavanje te ljubavi u jedinstven brend koji u sebi objedinjuje moderan dizajn i ljubav prema kućnim ljubimcima.

Temeljni pokretač bila je želja da se, u sad već ozbiljnom svijetu odraslih, očuva dijete koje ce izrađivati igraonice i poligone, ali ovaj put za najbolje čovjekove prijatelje. Razigranost, vedrina i inovativnost najbolje opisuju kolekcije proizvoda čija je dodatna vrijednost mogućnost prilagodbe različitim namjenama i korisnicima.

Zašto PAWSOME? Jer šapice su zakon! Male ili velike, šarene ili jednobojne, čistokrvne ili miješane, šapice svih vrsta i oblika.


Misija

Stvaranje originalnog brenda koji će svojom kvalitetom i specifičnom namjenom odgovoriti potrebama modernog stanovanja i zadovoljiti korisnike, bili oni ljubimci ili njihovi vlasnici.

...