HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 29. STUDENOGA Pripreme za mladi Mjesec

Kasno navečer ćemo imati izazovni aspekt između Sunca u Strijelcu i Mjeseca u Djevici zbog čega može doći do sukoba u mišljenjima. Međutim, budući su Djevica i Strijelac promjenjivi znakovi, svatko bi se trebao prilagoditi situaciji bez većeg stresa.

Ovo je zadnja faza Mjeseca i ukazuje na neku vrstu krize svijesti. Trenutno smo došli do točke kada ćemo razlučiti što je dobro za nas, a što nije. Ovo je priprema za mladi Mjesec koji će biti 7. prosinca.

Ovo nije vrijeme za početak velikih projekta nego je vrijeme da krenemo završavati do u detalje ono što je zamišljeno na posljednjem mladom Mjesecu (7. studenog).

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka 29. studenog u 10.46 do petka 30. studenog u 00.07, nakon čega će ući u znak Djevice.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com