Ovih 5 tehnoloških novotarija najviše bi razveselilo zračne i vatrene znakove

Bliži se vrijeme darivanja. Naravno da je darove lakše kupovati ako ne morate brinuti o novcu, pa makar morali kupiti “samo” materijal da biste nekom nešto lijepo izradili. No, ima i onih koji će za sebe reći da, iako bi se poneki novčić i našao, ne znaju što kome kupiti, a također svi znamo bar jednu osobu kojoj iz nekog razloga, ili zato što nam se čini da “ona ionako sve ima”, ne znamo što pokloniti. Umijećem darivanja ovladali su oni kojima u malom prstu imaju majstorstvo slušanja, primjećivanja, oni koji su se izvještili biti pažljivi prema drugima. Lakše će onda dolaziti i ideje.

Kad je o tehnologiji riječ, a danas ćemo malo upravo o novitetima na tom području, vatreni (Ovan, Lav, Strijelac) i zračni znakovi (Blizanac, Vaga, Vodenjak) vole ono što je novo i ako nije tako njihova će reakcija kad budu otvarali paketić koji je njima namijenjen biti umjerena bez obzira na to koliko uređaj vrijedi.

Uvijek točno znaju što im treba, pa je sigurnije najprije se raspitati. Također su i skloni impulzivnoj kupnji, pa se lako može dogoditi da novitete već imaju doma jer im nisu mogli odolijeti. Stvarno su znatiželjni i jako vole isprobavati novotarije.

Zemljani (Bik, Djevica, Jarac) i vodeni (Rak, Škorpion, Riba) znakovi više vole robusne, provjerene strojeve, kojih se neće morati sramiti ako im netko dođe doma, a još bolje ako će se njima moći i pohvaliti.

Iza Addona T5 stoji švedski Audio Pro. Iz malog zvučnika dolazi moćni zvuk koji će iznenaditi i najoptimističnije hifi entuzijaste. Jednostavnog je, a oku ugodnog dizajna, proizvodi se u više boja (ima i više modela), a cijena iznosi oko 185 $. Addon wireless zvučnik koristi se najnovijim Bluetooth ® 4.‎ 0, te sretni vlasnik može glazbu po svom ukusu slušati s uređaja iOS ®, Android ®, Windows Phone ® i Mac / PC.‎

O, kakvo je svojedobno čudo bio Polaroid foto-aparat. Današnja mladež, a i oni stariji koji se nekako snalaze s novim tehnološkim čudima, mogu koristiti džepni printer kojim mogu fotografije pohranjene u svom pametnom telefonu isprintati, baš kao i neki kadar iz videa koji su upravo snimili.

Prynt Pocket također skenira analogne fotografije kako biste ih mogli podijeliti sa svojim frendićima, ne koristi ni WiFija ni Bluetootha, ali ni tinte. Ni tinte, ljudi moji, to je mo-gu-će!

ZINK™ tehnologija, naime, omogućava da se tinta već nalazi u foto-papiru te ona postaje vidljiva nakon zagrijavanja.

Svaki Prynt Pocket dolazi s deset listova samoljepljivog papira, tako da ako vas “on the go” uhvati neki trenutak nadahnuća, spremni ste za stvaranje. U samo 20 sekundi u rukama možete imati fotografije iz galerije, s društvenih mreža, dodavati filtere, tekst, emojije… Oko 140 dolara dat ćete (bez kupona i popusta) za ovaj model.

SmartPlane Pro osmislili su u TobyRichu za one starije od 14 godina. Novost je na tržištu i, kažu, prvi ove vrste. Nikad do sada se u tako malom pakiranju nije nalazilo toliko tehnologije i toliko izvedbenih mogućnosti. Zračne vratolomije i utrke bez straha da će avion (kojim se upravlja uz pomoć pametnog telefona) biti oštećen skoro pa nikad, razveselit će svakog ljubitelja pilotiranja. Da, 138 dolara.

AeroBull XS1 spoj je iznimnog dizajna i funkcionalnosti, koji modernom slušatelju osigurava 120 Watti visokokvalitetnog audio iskustva zahvaljujući inovacijama i istraživanjima Jarre Technologiesa.‎ Docking station kompatibilan je sa svakim smartphoneom i izvorom zvuka putem Bluetootha 4.‎ 1 i 3.‎ 5 mm Line-ina.‎ Orijentacije radi, 550 dolara.

Leće za smartphone 3IN1 od BlackEyea iz Finske po 25 dolara puno su bolji izbor od 2u1 šampona i regeneratora. Makro, široki kut, riblje oko, baš krasan jedan paketić. Evo kakva čudesa će se događati s njim.

...