HOROSKOP ZA PETAK, 30. STUDENOGA Što donosi Mjesec u Djevici

Mjesec prolazi znakom Djevice, i sada može pojačati našu uslužnost prema drugima i opustiti našu samokritičnost. Praktični poslovi i učinkovitost danas će prevladavati.

U večernjim satima imamo zadnji i konačni napeti aspekt između Venere i Urana te će on imati utjecaj kroz cijeli ovaj petak na naše raspoloženje. Ovo je zadnji aspekt između ove dvije planete koje su se počele susretati sredinom rujna. U listopadu, dok je Venera bila retrogradna, imale su drugi susret, a ovaj treći je i posljednji. Trenutno nas može nešto iznenaditi ili šokirati, netko može donijeti neočekivanu odluku, a sve će to biti povezano s novcem i ljubavi.

Očekujte nešto zanimljivo, uzbudljivo, iznenađujuće ili inovativno u što će danas biti uključena i druga osoba, a najvjerojatnije će biti povezano s ljubavlju, dohotkom ili ljepotom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com