HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 3. PROSINCA Još jednom provjerimo sve

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz diplomatsku i šarmantnu Vagu tijekom dana i dan je povoljan da se bavimo pravnim pitanjima, kulturnim događajima i međuljudskim odnosima.

Još do kraja tjedna imamo retrogradni Merkur (6. prosinca), pa je i dalje naglasak na provjeravanju i  ponovnom preispitivanju.

Retrogradni Merkur se nalazi sad u Škorpionu pa će imati utjecaj na zajmove, osiguranja, poreze, investicije ili neke druge financijske interese.  Dvaput provjerite svoje podatke i sve što potpisujete provjerite, posebno ona sitna slova.

Ako se slučajno nalazite u neugodnoj situaciji u odnosu, to ćete danas posebno osjećati. Nerealna očekivanja vjerojatno će sad biti naglašena, budući da logika nije baš snažno zastupljena ovih dana.

Na kraju tjedna imamo mlad Mjesec u Strijelcu pa bi bilo dobro da pričekamo s nekim novim pothvatima. Ovaj mlad Mjesec će imati utjecaj na putovanja, preseljenje u drugu državu, strancima, uvozu/izvozu, obrazovanju, medijima, marketingu, pravnim poslovima, religiji i politici.

Prazan hod Mjeseca imamo od 19.15 do 20.54 nakon čega će Mjesec ući u znak Škorpiona.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com