HOROSKOP ZA UTORAK, 4. PROSINCA Kreativnost i mašta

Mjesec provodi dan u Škorpionu i usklađuje se s Neptunom i Marsom u popodnevnim satima. S Venerom i Merkurom također u Škorpionu naša razmišljanja i preispitivanja će biti povezani s pitanjima o moći i strasti.

Srce će tražiti od nas da učinimo nešto što zaista želimo, unatoč činjenici da postoje razni razlozi, to nije baš sjajna ideja. Željet ćemo odmah djelovati, ali još nemamo sve potrebne informacije.

Merkur je još retrogradan, što je obično loš trenutak za početak ili nešto novo. Nadalje, Mars još uvijek pliva okolo u Ribama u aspektu s Neptunom, što u osnovi znači da ima previše nerealnosti koji nas mogu usmjeriti u krivom smjeru. Vjerojatno postoji i nekoliko etičkih razloga. Ovo je dobro vrijeme da vidimo možemo li odrediti razliku između emocionalnog impulsa i intuicije. Ne, oni nisu isti.

Trenutno, jedino što možemo izvući iz ove situacije je naša kreativnost i naglašena mašta. Bavljenje tim poslom sad nam može donijeti uspjeh.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com