Lanac diskontnih trgovina stiže u Hrvatsku. Talijani tvrde da godišnje uštede i više od 4.000 €

Lanac diskontnih trgovina Eurospin, specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda, stiže i u Hrvatsku. Poznat je po jedinstvenom asortimanu i “nenadmašnoj ekonomičnosti” te po tome što prodaje isključivo svoje proizvode.

U Eurospin trgovinama ne postoje, naime, klasični brandovi koji se nalaze u drugim supermarketima, nego samo proizvodi koje je tim stručnjaka Eurospina dizajnirao i odabrao za svoje kupce, putem mreže odabranih partnera. S te će strane zanimljivi biti i onima koji žele biti njihovi dobavljači za područje Hrvatske, obzirom su na svojoj stranici objavili da traže one koji nude “garanciju izvornosti, svježine i kontinuirane kvalitete”.

Također, za izgradnju trgovina na području RH traže građevinska zemljišta u gradovima s više od 10.000 stanovnika, a za najam komercijalne nekretnine s parkingom.

“Integrirani model proizvodnje i distribucije” lanca Eurospin jamči kupcima velike uštede, što potvrđuje talijanska udruga potrošača Altroconsumo koja tvrdi da prosječna obitelj može uštedjeti 32.412 kuna godišnje kupnjom u Eurospinu u usporedbi s kupnjom u klasičnim supermarketima.

Nude kompletan asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, zamrznutih proizvoda, voća i povrća. Pored brojnih linija prehrambenih proizvoda, nude i širok spektar neprehrambenih proizvoda kao što su kućanske potrepštine, tekstil, uradi sam, itd.

Kako bi se osigurala raznolikost, kvaliteta i ekonomičnost asortimana, Eurospin neprestano nadopunjuje ponudu u skladu sa zahtjevima tržišta, dajući prostor i domaćim proizvodima kako bi se najbolje zadovoljile karakteristične potrebe područja na kojima su prisutni. Za potrebe hrvatskog tržišta planiraju razvoj novih proizvoda, uz jamstvo najveće moguće uštede za svaku obitelj.

Na svojoj stranici Eurospin je objavio i popis slobodnih radnih mjesta u Zagrebu i Rijeci.  Za više informacija kontaktirati ih možete i mailom na: ufficio.sviluppo@eurospin.it