HOROSKOP ZA SRIJEDU, 5. PROSINCA Iscrpljujući dan

Večerašnji napeti aspekt između Sunca i Neptuna obilježit će ovu srijedu. Trenutno pokušavamo doći do onog što stvarno ne možemo dodirnuti. Snovi i patnja nisu realni i sada bismo trebali pokušati otpustiti patnju i fantaziju.

Jeste li započeli san u ožujku ove godine?

Koliko vam je to patnje uzrokovalo?

Razumijevanje ljudske patnje svih nas povezuje, ujedinjuje nas u suosjećanju i ljubavi.  Sada treba shvatiti da su vaša i moja patnja jednake onoj patnji koju dijelimo s bezbroj drugih ljudi diljem svijeta.

Može doći do privremenog iscrpljivanja energije, budući da smo izazvani razmotriti naše duhovne potrebe, koje u ovom trenutku mogu biti u suprotnosti s našim planovima i ciljevima.

Ovaj aspekt oduzima naš osjećaj sigurnosti, i  trenutno se možemo osjećati malo izgubljeno i bez smjera. Idealizam je ugodan u načelu, ali nije prikladan za stvaran svijet.

Zanimljivo je da se znak Riba oslanja na idealizam dok se suprotni znak, Djevica, oslanja na perfekcionizam, a to nikad ne funkcionira vrlo dobro. Kao i kod svih polariteta, istina je negdje u sredini. Ima još vremena da razmislimo i promijenimo svoje mišljenje prije nego što skočimo s hridi i očekujemo da ćemo letjeti.

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Škorpiona.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijedu u 22.53 do četvrtka, 6. prosinca u 3.48

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com