HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 6. PROSINCA Merkur kreće direktno

Merkur se nakon tri tjedna retrogradnog hoda okreće i počinje se kretati direktno. Idućih dana i tjedana razjasnit će se problemi vezani uz komunikaciju  i donošenje odluka tijekom njegovog retrogradnog hoda.

Pričekajmo s novim akcijama još za vrijeme sutrašnjeg mladog Mjeseca jer se Mjesec trenutno nalazi u zadnjoj četvrti. Ovo je vrijeme povoljno za ukloniti sve što nije poželjno u našim životima.

S ovim danom završava se retrogradno kretanje planeta u 2018. a bilo ga je puno ove godine. Nakon sutrašnjeg mladog Mjeseca u Strijelcu kao da ćemo dobiti zeleno svjetlo da naše planove, ideje i ciljeve počnemo ostvarivati.

Mjesec je rano ujutro ušao u idealističkog i avanturističkog Strijelca. U iduća dva dana povećat će nam se optimizam, vitalnost, duhovnost i dobronamjernost. Uspjeh možemo očekivati u aktivnostima koje uključuju međunarodna poduzeća, velike korporacije, turizam, izdavačke kuće i obrazovanje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com