HOROSKOP ZA PETAK, 7. PROSINCA Mladi Mjesec u Strijelcu

Rano ujutro, u 8.20 imamo posljednji mladi Mjesec u 2018. i to u znaku Strijelca, na 15. stupnju. Ovo je jedan od najvažnijih povoljnih mlađaka ove godine koji će biti u istom znaku kao i Jupiter, planet obilja, napretka i rasta. Ovo je vrijeme kada imamo navalu optimizma, oduševljenja, pustolovnosti i otvorenosti u naše živote.

Ovaj mladi Mjesec s Jupiterom i Suncem u Strijelcu nam donosi nagon za lutanjem. Trenutno ćemo imati osjećaj da nemamo izbora nego pobjeći od kuće, našeg posla pa čak i braka. Morat ćemo obnoviti svoj život, a to možemo sada jedino ako promijenimo svoje okruženje. Osjećat ćemo da ćemo poludjeti ako se ne oslobodimo.

U popodnevnim satima imamo još jedan značajan aspekt i to spajanje Marsa i Neptuna u Ribama. Ovo je početak ciklusa od dvije godine.

Sad je vrijeme kada svemir podržava avanturističku crtu, vaš smisao za humor i neke buduće ciljeve. Prihvaćanje  istine o tome tko smo i što nam treba je ključna poruka. Ostvari svoje snove, napiši poruku za svemir, i tko zna, možda netko i odgovori.

Jedino na što moramo pripaziti da ne forsiramo ili se ne držimo nepraktičnih pothvata. Idealno vrijeme za one koji se bave kreativnošću, umjetnošću, plesom, fotografijom. Ali nije najbolje vrijeme za početak poslovnih transakcija ili nove početke zbog Neptuna koji nam donosi nejasnoću i maglu.

Magla će se očistiti do 10. prosinca, a energija mlađaka i dalje će biti dostupna da bismo mogli slijediti svoje pustolovne snove.

Najbolje vrijeme za ritual mladog Mjeseca je petak navečer ili subota ujutro.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com