HOROSKOP ZA UTORAK, 11. PROSINCA Slušajmo i učimo

S Mjesecom u Vodenjaku dopustimo sebi da krenemo izvan onoga što se očekuje od nas. Izrazite one dijelove sebe koji se ne slažu baš dobro s drugima.

Tražite ljude s kojima se obično ne družite. Slušajte i učite od ljudi koji žive u različitoj stvarnosti. Svi smo skloni provoditi vrijeme s ljudima koji izgledaju, ponašaju se i žive jednako kao i mi. Izađite iz te kutije. Proširite svoje zanimanje, uživajte u vremenu s drugima, sudjelujte u intelektualnim razgovorima.

Ugodan aspekt Mjeseca i Jupitera u popodnevnim satima povećava naš entuzijazam i idealizam.

Mars još uvijek pliva okolo tamo u Ribama s Neptunom što bi trebalo biti zabavno koliko i hodanje po ledu. Drugim riječima, budite oprezni kamo idete.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com