PITALI STE, A MI ZNAMO (PA SE HVALIMO) Prazni hod Mjeseca

Prazni hod Mjeseca (VOC*) je najbitniji u elekcionoj astrologiji, grani astrologije koja se bavi pronalaženjem i izborom najboljeg trenutka za poduzimanjem neke akcije.

On se događa od trenutka kada Mjesec radi posljednji kontakt s bilo kojom planetom u horoskopu do ulaska u sljedeći znak. Razdoblje praznine može biti kratko, samo nekoliko minuta, ali može biti i vrlo dugo, do najviše dva dana (iako se to jako rijetko događa).

To je vrijeme kada nije dobro bilo što aktivirati, od potpisivanja bilo kakvih dokumenata pa sve do ljubavnog spoja jer u to vrijeme sve može otići u vjetar i  ne ostvariti se.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.