HOROSKOP ZA PETAK, 14. PROSINCA Snovi, fantazija i nadahnuće

Mjesec provodi dan u znaku Riba, a mi smo i dalje idealistični, duhovniji i osjetljiviji. Pronađimo vrijeme za odmor ili jednostavno budite manje produktivni nego inače, jer trenutno se trebamo posvetiti sebi. Možda ćete primijetiti da su drugi ljudi više pospani i da se žele odvojiti od drugih.

Nemojte se danas baviti onim što vas iscrpljuje ili ljudima koji vas iscrpljuju. Odmorite se, ispraznite svoj um, ide vikend, nije sve u poslu.

U večernjim satima Mjesec radi ugodan aspekt s Marsom, što može djelovati na naše osjećaje, fantazije i nadahnuće. Iskoristimo ovu večer za ugodna druženja s bliskim osobama.

I dalje se Mars, koji u astrologiji govori o našoj energiji nalazi u znaku Riba, što govori da i dalje možemo plutati uokolo. Ovo je jedan od reflektirajućih trenutka u kojima moramo paziti što želimo.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com