HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 17. PROSINCA Iskoristimo ono što imamo

S Mjesecom u znaku Ovna ovo je dobro vrijeme za pokretanje projekata koji zahtijevaju entuzijazam i motivaciju. Možda stvari neće ispasti onako kako smo mi planirali, tako da budimo fleksibilni za uspjeh.

Manje razgovora i više akcije stavlja nas u skladu sa samim sobom. Najbolje što možemo učiniti je projicirati sreću, oprostiti i pobrinuti se da očistimo nepotrebno iz naših života.

Pluton u Jarcu radi ugodan aspekt  s Marsom u Ribama. Ovo je moćna prilika koja nas potiče da vjerujemo našoj moći kako bismo mogli ostvariti ono što se inače čini nemogućim. Ove dvije planete su snažne, koje nas potiču da iskoristimo ono što imamo.

U ovim tjednu imamo najbolji dan u prosincu, a to je srijeda, 19. prosinca, iskoristite situaciju koja vam se bude pružila taj dan ili barem započnite važne odluke taj dan.

Ovaj ponedjeljak nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com