Bogat zabavni božićni i novogodišnji program na Novoj TV i Doma TV

Nova TV i Doma TV i ove godine donose bogat zabavni božićni i novogodišnji program. Prosinac donosi finalna izdanja dva velika showa, pa ćemo tako 16. prosinca saznati pobjednike šeste sezone ‘Supertalenta’, a 17. prosinca i pobjednika ili pobjednicu šeste sezone popularnog reality showa ‘Farma’.

Nova TV tradicionalno prenosi božićni, humanitarni koncert ‘Želim život’, a tijekom blagdana i Nova TV i Doma TV donose bogat filmski i serijski program. Redakcija najgledanije lifestyle emisije ‘IN magazin’ i ove godine priprema svoja specijalna blagdanska izdanja, a Nova TV uvest će gledatelje u novu godinu s najzabavnijim novogodišnjim programom ispunjenim humorom i domaćom glazbom.

PRIJENOS KONCERTA ”ŽELIM ŽIVOT”

U utorak, 18. prosinca, u 21 sat na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, Zaklada Ana Rukavina i Nova TV organiziraju humanitarni koncert i akciju Želim život kojima se prikupljaju sredstva za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina. Građani će uživati u nastupima brojnih glazbenih zvijezda, a svi oni koji tu večer neće moći biti na glavnom zagrebačkom trgu, koncert će moći pratiti uživo na Novoj TV s početkom u 21 sat.

Gledatelje će kroz emisiju voditi poznata lica Nove TV: Marija Miholjek, Petar Pereža, Mia Kovačić i Dorijan Elezović. Tijekom koncerta bit će aktivan i call centar u prostorima kavane Johann Franck gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije dvanaest godina tada 29-godišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima.

IN MAGAZIN – blagdanski specijali

Lifestyle emisija ‘IN magazin’, i ove godine gledateljima donosi specijalne emisije tijekom blagdana. Tako će i na Badnjak i na Božić i Staru godinu gledatelji imati priliku uživati u produženim minutama s nositeljicom rubrike ‘Kuhanje je IN’, Sanjom Doležal, koja će, osim pripreme tradicionalnih blagdanskih jela, ugostiti i brojne poznate osobe iz svijeta glazbe. Svi će se zajedno prisjetiti svojih najljepših blagdana, zanimljivih crtica iz svojih domova i druženja s obitelji, najdražih jela, a neće nedostajati ni dobre glazbe.

Specijali će biti sadržajno obogaćeni i s uzbudljivim putopisnim reportažama fotografa i putopisca Gorana Jovića koji će gledatelje provesti kroz Čile, Boliviju i Brazil.

Prosinac je prepun dobre energije i lijepih iznenađenja, a za ona u emisiji ‘IN magazin’ pobrinut će se Minea i rubrika ‘Zvjezdano iznenađenje’ koju ćemo imati priliku vidjeti u svim blagdanskih prigodnim emisijama. Prosinac gledateljima otkriva i novu rubriku pod nazivom ‘Amerikanka hrvatskog srca’ čija je nositeljica Ashley Coulburne, inače dobitnice Emmyja za dokumentarac WOW Croatia. Kroz ovaj serijal Ashley upoznaje Hrvatsku i posjećuje krajeve koji su je se najviše dojmili. Na svoj način predstavlja klapsko pjevanje u koje je zaljubljena, uči jedriti, priprema omiljena hrvatska jela, uči raditi sarmu, uživa na svjetioniku – i to su samo neke od Ashleynih priča. Njezin prvi prilog gledatelji imaju priliku pogledati na sam Badnjak.

IN magazin od 14. prosinca predstavlja i novu rubriku ‘Mamine drame’. Jednom tjedno Paola Valić Bekić će razgovarati s poznatim mamama na temu majčinstva. Koje su to sve teme, izazovi i problemi s kojim se susreće gotovo svaka majka, Paola će otkriti kroz intervjue sa zanimljivim i svestranim majkama iz svijeta poznatih i slavnih.

NA GRANICI

Tijekom blagdana gledatelji i dalje mogu uživati u humorističnim i zabavnim epizodama najpopularnije serije u zemlji. U novim nastavcima vidjet ćemo i neke nove likove, a jedan među njima je i Domagoj Štiglić kojeg tumači Amar Bukvić.

Jedno je sigurno, tijekom blagdana zabave neće nedostajati u programima Nove TV i Doma TV-a, ali ni u selu Lokvica. Naime, ondje stižu jelka i kolači, naravno, nekim okolnim i ne baš legalnim putevima, kako smo to već i navikli gledati u popularnoj seriji ”Na granici”.

U domu babe Zorke (Nina Erak) sve je spremno za veliku svečanu večeru sa zvijezdama Nove TV. Riječ je, naravno, o aktualnim blagdanskim spotovima snimanima na setu serije koji se odnedavno vrti na Novoj TV. Osim Andrije (Milan Štrljić), Mije (Žarko Radić), Lidije (Martina Stjepanović) preko granice se u društvu Jure (Dino Rogić) i Ante (Asim Ugljen) uputio i član žirija ”Supertalenta” Janko Popović Volarić prenoseći jelku. Za transfer kolača, koje je spekla jasno Anđelka (Elvira Aljukić), su pak zadužene voditeljice IN magazina, Renata Končić Minea i Mia Kovačić u društvu mlade švercerice Petre (Nadia Cvitanović).

Tadija (Zlatan Zuhrić) ne odolijeva ih kušati, ali ih i pušta u dobroj vjeri ka Zorkinoj kući gdje ih očekuje veselo društvo. Za darove je zadužena i Maja Šuput koja će ih donijeti u društvu pomoćnika, Marka (Filip Juričić) i Kreše (Momčilo Otašević).

U drugom pak spotu svjedočimo kako Igor Mešin i Luka (Marko Braić) ispred budnog oka policajca Mate (Mladen Vulić) pokušavaju prešvercati darove dok Davor Bilman, Mia Kovačić i Krešo, odnosno Momčilo Otašević u Zorkinom domu pokušavaju okiti jelku. Ondje osim najvećih zvijezda Nove TV svakodnevno od 19.15, pa tako i tijekom blagdana, dolaze i posebni gosti – voditelji Dnevnika Nove TV.
Fotografije i shotovi blagdanskog spota

NOVOGODIŠNJA EMISIJA

I ove godine gledatelji imaju priliku opustiti se i zabaviti uz novogodišnju emisiju s pregršt dobre glazbe i smijeha.

Emisija ‘I godina nova 2019.’ prepuna je domaćeg humora, a između ostalog za njega će biti i zaslužni i likovi popularne serije ”Na granici”. Zorka (Nina Erak), Ante (Asim Ugljen), Jure (Dino Rogić), Mirela (Petra Kraljev), Tadija (Zlatan Zuhrić), Lidija (Martina Stjepanović), Nediljko (Nermin Omić) i Anđelka (Elvira Aljukić) će nas zajedno s brojnim poznatim glazbenicima uvesti u novu godinu.

Emisija će u najluđoj noći biti prepuna hitova Nives Celzijus Mladena Grdovića, Jasmina Stavrosa, Željka Bebeka, Zlatka Pejakovića, Miroslava Škore, Učiteljica, Mate Bulića, Maje Šuput, Lidije Bačić, Jelene Rozge, Halida Bešlića, Jole, Danijele Martinović, Dražena Zečića, Vigora i klape Rišpet.

Za humor će se pobrinuti i najpoznatiji televizijski barmen (Ivica Zadro), ali i ostala ekipa s kojim smo se sada već tradicionalno navikli družiti na Staru godinu, a to su Doline (Branimir Vidić Flika), Policajac (Tomislav Štriga), Srećko (Žarko Potočnjak), Štefek (Slavko Pintarić Pišta), Neven (Damir Mihanović) i Punker (Hrvoje Grčenik).

FILMOVI NA NOVOJ TV I DOMA TV

Nova TV je svojim gledateljima i ovih blagdana pripremila filmske poslastice za sve uzraste uz koje će gledatelji u najboljem izdanju ispratiti 2018. godinu.

Bogati filmski program ovoga mjeseca nudi vrhunsku zabavu, a osim prigodnih blagdanskih filmova, gledatelji će moći vidjeti i TV premijere, kao i brojne druge filmske uspješnice.

Na Badnjak će od samoga jutra moći uživati uz zabavne obiteljske komedije. Film ‘Božićna avantura’ donosi zanimljivu priču o obitelji koja je prisiljena stopirati do Las Vegasa. Poveze ih jedan stariji par u svom kamper vozilu, a obitelj zbog neobičnih okolnosti odlučuje promijeniti plan te kupe Yugo kako bi stigli na odredište.

Obiteljska komedija ‘Duh Božića’ donosi priču o modernoj ženi čija klijentica iznenada umre, ali se vrati kao duh Božića koji će ju odvesti na putovanje kroz vrijeme kako bi doznala što je čeka u budućnosti.

Božićni duh bit će prisutan i u zabavnom filmu ‘Božić kod Cooperovih’ s Diane Keaton, Johnom Goodmanom i Amandom Seyfried u glavnim ulogama. Naime, četiri generacije obitelji okupit će se na proslavi Badnjaka, a niz neočekivanih događaja preokrenut će večer i odvesti ih prema iznenađujućem otkrivanju obiteljskih veza i blagdanskog duha.

Među brojnim božićnim filmovima koji očekuju gledatelje ovih blagdana, Badnja večer na Novoj TV donosi veličanstvenu TV premijeru filmskog hita ‘Batman v. Superman: Zora pravednika’ s Benom Affleckom i Henryjem Cavillom u ulogama legendarnih superjunaka koji su se po prvi put zajedno susreli u dugometražnom igranom filmu. Glavna se radnja vrti oko supernegativca Lexa Luthora i njegove manipulacije glavnim likovima kako bi izazvao sukob između Batmana i Supermana.

Uoči samoga Božića gledatelji će moći uživati u romantičnoj komediji ‘Četiri Božića’ s Reese Witherspoon i Vinceom Vaughnom u glavnim ulogama, kao i u romantičnoj drami ‘Božić za pamćenje’ s Candace Cameron Bure u glavnoj ulozi koja donosi priču o dvoje nepovezanih putnika koji se povežu kada ih snježna oluja preusmjeri u hotel u zračnoj luci.

Božićni filmski program na Novoj TV otvorit će u jutarnjim satima blagdanski film ‘Mladi mesija’, topla, inspirativna i jedinstvena priča o sedmogodišnjem Isusu Kristu, njegovoj obitelji i razumijevanju božanske naravi.

Božićnu avanturu začinit će i filmski hit ‘Putovanje u središte Zemlje 2: Tajanstveni otok’ s Dwayneom Johnsonom, Michaelom Caineom i Joshom Hutchersonom u naslovnim ulogama.

Božićna je večer rezervirana za uzbudljivu TV premijeru kino hita ‘Legenda o Tarzanu’ koja prikazuje svima dobro poznatu priču o Lordu Greystokeu, nekada poznatom kao Tarzan, koji je napustio afričku džunglu i već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane.

Nakon avantura zaštitnika džungle, filmski hit ‘Božji sin’ redatelja Christophera Spencera prepričat će gledateljima Isusov život i prikazati njegovu muku.

Drugi dan Božića, 26. prosinca, gledatelji će u večernjim satima moći uživati uz romantičnu dramu ‘Izbor’ nastalu prema priči specijalista za ljubavne romane, Nicholasa Sparksa, a nakon toga uz film ‘Zvijer’, modernu verziju ‘Ljepotice i zvijeri’.

Osim blagdanskih dana, u najveselijem tjednu u godini gledatelje će dodatno zabaviti brojne komedije poput ‘Tammy’ s urnebesnom Melissom McCarthy u glavnoj ulozi i nezaboravna komedija prepuna smijeha i zabave, ‘Mamurluk 2’, koja prepričava nevjerojatnu avanturu četvorice najboljih prijatelja – ovoga puta na Tajlandu.

Gledatelje će do suza nasmijati i već kultna komedija ‘Dozvola za brak’ s Benom Stillerom i Robertom De Nirom u glavnim ulogama, s čijim bi se likovima mogli identificirati mnogi koji su prošli slično iskušenje na putu svoje ljubavi.

Za kraj godine, gledatelje će pred ekrane sigurno privući TV premijera akcijskog filma ‘Inferno’ u režiji dobitnika Oscara Rona Howarda, u kojem poznati simbolog kojeg tumači Tom Hanks slijedi tragove povezane sa samim velikim Danteom. Kad se probudi u talijanskoj bolnici s amnezijom, udružuje se s doktoricom za koju se nada da će mu pomoći vratiti sjećanja.

 

Doma TV svojim gledateljima i ovih blagdana donosi prigodne naslove, a sasvim sigurno gledatelje će osvojiti nevjerojatna avantura u obiteljskom kino-hitu ‘Štrumpfovi’ s Neilom Patrickom Harrisom, u kojoj maleni junaci odjednom napuštaju svoj i dolaze u naš svijet.

Gledatelje očekuje i drugi nastavak ove obiteljske hit komedije ‘Štrumpfovi 2’ u kojem zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima kako bi ostvario svoj novi zlobni plan.

Malena neobična plava bića pratit ćemo i u filmovima ‘Štrumpfovi: Legenda o tajanstvenom jahaču’ te ‘Štrumpfovi: Božićna priča’.

Najmlađi će uživati i u animiranom filmu ‘Tom i Jerry: Pomoćnici Djeda Mraza’, a božićnu zabavu će donijeti i najnestašniji dječak na svijetu u avanturi ‘Božić vragolastog Dennisa’ u kojoj će gospodinu Wilsonu pokušati podariti božićni duh.

U romantičnoj komediji ‘Kraljevski Božić’ s Jane Seymour gledatelji će moći vidjeti može li zaista ljubav savladati sve prepreke, a romantična komedija ‘Moj slatki Božić’ donosi zanimljivu priču o posve novoj razini natjecanja u pečenju kolača.

Gledatelji će se ovih blagdana moći nasmijati do suza uz film ‘U potrazi za Djedom Božićnjakom’ u kojem se mlada menadžerica zaljubljuje u sasvim modernog Djedicu.

Dirljiva drama ‘Čarobna lista’ donosi priču o mladoj djevojci koja čini sve kako bi ispunila majčinu posljednju želju, a obiteljski film ‘Bilo jednom na Badnjak’ priču o majci koja želi svojoj djeci priuštiti nezaboravan Božić.

Kad nestanak struje u komediji ‘Badnjak u New Yorku’ zatoči šest različitih grupica Njujorčana u liftovima na Badnjak, shvate da im pomoći mogu samo smijeh, ljubav i malo božićne čarolije, ali i neočekivano promijeniti im živote.

Silvestarska večer na Doma TV-u bit će u znaku akcije, a gledatelji će uživati uz nastavke legendarne trilogije s Keanuom Reevesom i Laurenceom Fishburneom u glavnim ulogama – ‘Matrix’, ‘Matrix Reloaded’ i ‘Matrix Revolutions’.

Gledatelji će uživati i uz akcijske hitove ‘Bilo jednom u Meksiku’ u režiji Roberta Rodrigueza s fantastičnim Antonijom Banderasom i Salmom Hayek, kao i uz akcijsku komediju ‘Vlak pun love’ redatelja Josepha Rubena, s Wesleyem Snipesom i Woodyjem Harrelsonom u glavnim ulogama.

Osim blagdanskih filmova te prigodnih crtanih naslova u kojima će gledatelji uživati, Doma TV ovih blagdana donosi specijalne epizode omiljenih serija. Gledatelji će moći uživati uz prigodne nastavke omiljene humoristične serije ‘Prijatelji’, nevjerojatne avanture u potrazi za akcijskim božićnim ponudama u dokumentarnom reality serijalu ‘Lovci na akcije’, a vidjet ćemo i specijalno izdanje reality serije ‘Autocesta kroz pakao’ koja prati ekipu vozača koji rade za Jamieja Davisa i druge vučne službe.

U specijalnoj blagdanskoj emisiji ‘Pun p’jat’ gledatelji će provjeriti je li jedenje s rukama pristojno ili ne te kojih je pet pravila obaveznog ponašanja za stolom. Kakve je zanimljive darove Luki Nižetiću donio Mario Petreković vidjet ćemo u blagdanskom izdanju ove kulinarske avanture.