HOROSKOP ZA UTORAK, 18. PROSINCA Djed Mraz

Prazan hod  Mjeseca  imamo od 08.21 do 10.37 nakon čega će ući u stabilnog  i senzualnog Bika. U naredna dva dana ovaj položaj Mjeseca u Biku će nam pružiti stabilnost. Opće raspoloženje će biti čvrsto, stabilno i senzualno.

Naše emocije su stabilne, nastojimo se oduprijeti promjenama i imamo potrebu da pojednostavimo ili donosimo red u našim životima.

Jučerašnji prijateljski aspekti su još uvijek aktualni, pa ako niste rekli Djedu ono što želite za Božić, još imate vremena.

Večerašnji manji aspekt između Mjeseca i Venere donosi nam neko oklijevanje. Na primjer – ako to nešto što morate platiti, možete otkriti da ste daleko skuplje platili nego što ste očekivali. S obzirom na to da je Mjesec u Biku, skloni smo praktičnosti i skromnosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com