ODE MJESEC U ZNAK VAGE Eh, da je više harmonije u našim životima

Osim što je sredina tjedna, niti početak niti kraj, u srijedu 23. kolovoza još imamo aspekt Mjeseca u Djevici u kvadratu sa Saturnom u Strijelcu, tako da je lako moguće da se u jutarnjim satima osjećamo frustrirano i s naglašenom težnjom i ambicijama u pogledu posla, zdravlja, ciljeva i karijere.

Mjesec će na kraju dana napustiti znak Djevice i ući u znak Vage, što će nas potaknuti da poželimo više ravnoteže i harmonije u našim životima.

Venera će raditi lijepi trigon prema Kironu, što nam omogućava da se otvorimo prema učenju  i rastu kroz naše odnose.

Bit ćemo skloni vidjeti manje pogreške u drugima.

Doba je znaka Djevice, dajmo  ako je moguće više pozornosti našem tijelu jer ono će nam biti zahvalno. Trenutno nam je samo Mars u fiksnom znaku što ukazuje na nedostatak stabilnosti i želju za promjenom.

U večernjim satima probajte odvojiti vrijeme za opuštanje  i uživanje u životu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com