HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. PROSINCA Vrijeme je da se aktiviramo

Prazan hod Mjeseca imamo od 01.41 do 15.34 nakon čega će Mjesec ući u razigranog i znatiželjnog Blizanca. Nakon nekoliko tihih i sporih dana, sad je vrijeme da se aktiviramo.

Uz Mjeseca u Blizancima naglašena će biti intelektualna stimulacija. Ovo je vrijeme za druženje, telefoniranje, pisanje. Većina ljudi će se osjećati bolje raspoloženo nego inače. Slijedite svoju znatiželju.

U popodnevnim satima zanimljiv aspekt Sunca i Urana donijet će nam neočekivana iznenađenja ili komunikaciju koja dolazi niotkud i mijenja nam trenutnu sliku pogleda na život. Razmislite o tome što je počelo sredinom travnja, jer sada je ta situacija zrela i možete biti nagrađeni .Te nagrade mogu otvoriti vrata da vidite svijet na drugačiji način.

Fleksibilnost je ključ uspjeha. Trenutno možemo napraviti neke kreativne promjene i otkrića, eksperimentirati s novim mogućnostima i novim načinom rada.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com