HOROSKOP ZA PETAK, 21. PROSINCA Sunce ulazi u znak Jarca

Vrlo aktivan dan s Mjesecom u Blizancima i vjerojatno ćemo biti stalno u pokretu.

U popodnevnim satima imamo lijepi aspekt Venere i Neptuna koji utječe na nas tako da nas omekša i da vidimo ljepotu u svemu. Ovo je iznimno ljubazna i suosjećajna energija. Sad vidimo najbolje u ljudima, a to će olakšati naše interakcije i podiže pritisak u osobnim odnosima. Romantika je vrlo naglašena ovu večer.

S Merkurom i Jupiterom također u popodnevnim satima komunikacija će glatko teći.  Ovo je izvrsno vrijeme za postizanje dogovora i rezoluciju.

Malo prije ponoći Sunce će ući u znak Jarca sve do 20. siječnja 2019. U narednih mjesec dana naglasak će biti na odgovornosti, poštivanju, ambicijama i tradiciji. Tražit ćemo opipljive rezultate, i znat ćemo što možemo a što ne možemo postići. Rad s dugoročnim ciljevima najviše će nam donijeti zadovoljstvo pod ovim utjecajem.

Tijekom ovog petka nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com