ZABAVITE SE S PRIJATELJIMA Po načinu odijevanja otkrijte o kojem se horoskopskom znaku radi

U kojem je netko horoskopskom znaku rođen može se ponekad saznati i po načinu odijevanja, no na njega može utjecati i podznak, ali i planet koji se nalazi na ascendentu, pa to može djelovati zbunjujuće.

Primjerice, od žene koja je Jarac s podznakom u Djevici rijetko bi tko očekivao neke smjele odjevne predmete, no ako se na ascendentu nalazi Pluton, ona itekako može iznenaditi crveno-crnim izazovnim kombinacijama jer je taj planet vladar Škorpiona, pa će ta osoba imati i karakteristike tog znaka.

Ne treba brzati sa zaključcima, no općenito se smatra da se ženu Jarca može prepoznati po izuzetnoj eleganciji. Vole kombinirati crno i bijelo, a drage su im i siva te boja zemlje. Dobro se osjećaju u jednostavnim modelima ravnih linija, a lijepo im stoje jednostavne košulje.

Djevica je perfekcionist, pa veliku pažnju poklanja i najsitnijim detaljima. Odabrat će čarape izuzetne kvalitete, lijepe, jednostavne cipele, a najviše voli sportske modele. I onda Pluton na ascendentu promijeni sve i ona se odjene kao kakva Škorpionka, koja zna istaknuti ono što je na njoj najljepše. Žene rođene u znaku Škorpiona vole crvenu i crnu boju, izazovnu odjeću, izreze, uske hlače, visoke pete, čipkaste čarape, ekstravagantno donje rublje, no zato rijetko nose upadljiv nakit.

Žena rođena u znaku Ovna najčešće se odlučuje za elegantnu i praktičnu odjeću, te bira materijale koji se lako održavaju.

Dame rođene u znaku Bika vole skupe materijale kao što su svila i koža. Ne vole isticati svoje tijelo jer su uvjerene da žena treba izgledati samouvjereno i dostojanstveno, pa biraju ravne suknje, široke hlače ili duže tunike. Nisu ljubiteljice nakita, a detalje biraju pažljivo.

Žena Blizanac oblači se neobično i otkačeno, a u stanju je odjenuti svilenu košulju, traperice i tenisice. Obuća im je jako važna, pa znaju na cipele potrošiti pravo malo bogatstvo. Često su dobro građene i mladolikog izgleda, pa im gotovo sve dobro stoji, a ako imaju višak kilograma odlučit će se za široku i neobaveznu odjeću.

Račice veliku pažnju posvećuju nakitu i vrlo vjerojatno imaju pravu kolekciju ogrlica, prstenja i naušnica. Najviše im odgovaraju materijali svijetlih tonova, a najbolje se osjećaju u udobnoj odjeći koja naglašava struk.

Lavice su poznate po ekstravaganciji. Nose skupe, ekskluzivne odjevne predmete i modne dodatke, koji ističu njihov status i moć. Često biraju odjeću smeđih i zlatnožutih tonova i vole zlato.

Vagi je njezin izgled izuzetno važan. Voli neobične detalje, a kad želi izgledati elegantno odabire crnu boju. Rijetko nosi nakit jer nikako ne može pronaći ono što bi zaista željela nositi, a jako joj je bitno da ima lijepo donje rublje.

Žena Strijelac voli modele koji slijede liniju tijela. Izgled joj je važan, te voli biti u centru pažnje. Kratke haljine i hlače, te kreacije koje bar djelomično otkrivaju leđa, često su njihov izbor.

Vodenjak voli neobične detalje, pa je u stanju i od otpadaka napraviti privjesak za lančić. Jako mu je važno da izgleda neobično i otkačeno. Sviđa mu se odjeća od prirodnih materijala koji se jednostavno održavaju, a dobro mu stoji sportska, ležerna odjeća.

Žena Riba lijepo će izgledati u jednostavnoj haljini. Vjerojatno će odabrati i ravne cipele, te biti diskretno našminkana. Dobro im stoji mornarski stil, te odjeća bijele i svijetlo plave boje. Ne voli košulje i suknje, jer se bolje osjeća u majicama i bluzama neobičnog kroja.