HOROSKOP ZA SUBOTU, 22. PROSINCA Pun Mjesec u Raku

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz nemirnog Blizanca do popodnevnih sati, nakon čega će Mjesec ući u znak Raka. Kad je Mjesec u zaštitnom Raku tražimo sigurnost u domu, s obitelji.

Pun Mjesec imamo na 0. stupnju Jarac/Rak u 18.48. Ovo nam je zadnji puni Mjesec u 2018. i ima osjetljivu vibru jer će biti u aspektu s Hironom, planetom koja govori o ranjivosti. Trenutno smo na prekretnici. Mudri ljudi se odriču potrebe za materijalnom sigurnošću kako bi postigli nešto puno trajnije. Zapamtimo da je naša ranjivost vezana na ranjivost svih ljudi; pokazati suosjećanje prema svima koje susrećemo.

Znakovi Rak i Jarac bave se ravnotežom između privatnog života, obitelji, potrebe za emocionalnoj sigurnošću(što predstavlja Rak) u odnosu na javni život, karijeru, ugled i odgovornost (što predstavlja Jarac). Usklađivanje tih tema sada nam je cilj. Trenutno nas pun Mjesec potiče da nađemo ravnotežu između ove dvije energije. Možemo se osjećati primorani da izrazimo svoje osjećaje. Trenutno možete puno toga postići  sa suosjećanjem i davanjem ljubavi kao i emocionalne stabilnosti.

Pun Mjesec je vrijeme kulminacije i obećanja ispunjenja onog što smo započeli za vrijeme mladog Mjeseca.

Sunce, Saturn i Pluton u Jarcu sad će nam donijeti puno ozbiljne energije. Jarac može biti vrlo praktičan i ima sposobnost da razbije bilo kakvu zamišljenu ideju. Ovo je vrijeme kad ćemo saznati da je moguće postići uspjeh samo ako je vrijedno truda.

Ovo nije dobro vrijeme za pokretanje novih akcija jer je ovo period kriza zbog punog Mjeseca.

Prazan hod Mjeseca imamo od 15.20 do 17.27.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com